Now Reading
Vilniuje prasidėjo E. Jankausko filmo „Anglijos karalienė pagrobė mano tėvus” filmavimas

Vilniuje prasidėjo E. Jankausko filmo „Anglijos karalienė pagrobė mano tėvus” filmavimas

Vilniuje prasidėjo E. Jankausko filmo „Anglijos karalienė pagrobė mano tėvus” filmavimas

Laikas.lt

Vilniuje pradėtas filmuoti trumpo metro vaidybinis filmas „Anglijos karalienė pagrobė mano tėvus“. Tai tikrais faktais paremta istorija, pasakojanti apie vienišą mergaitę, kuri leidžiasi į išbandymų kupiną kelionę gelbėti savo emigravusių tėvų ir susiduria su daugybe iššūkių, kurių didžiausias – susipažinimas su savimi.

VŠĮ „Dansu films“ prodiusuojama juosta bus filmuojama Vilniuje ir jo apylinkėse iki gegužės 18 d. Pagrindinius vaidmenis kuria mažoji aktorė Mija di Marco, Gabija Siurbytė ir Janina Matekonytė, epizoduose pasirodys aktoriai: Elvyra Žebertavičiūtė, Andrius Žiūrauskas, Jonas Braškys ir režisierius Jonas Trukanas. 

Šis filmas pasakoja apie vaikus, kurie vakarais rymo prie lango, brauko dienas kalendoriuje ir bėga tikrinti pašto dėžutės. Apie tuos, kurie tiki, kad jų nepamiršo, kad išvažiavę tėveliai sugrįš. Apie vaikišką fantazijų pasaulį, kuris padeda išgyventi ir norą būti kartu su tėvais, kuris įkvepia kelionėms, kad ir į pasaulio kraštą.

Originalų filmo scenarijų parašė Birutė Kapustinskaitė, o jautrią istorijos fabulą, kartu su vyriausiuoju operatoriumi Vydmantu Plepiu, pasakoja režisierius Ernestas Jankauskas, kuris nori „parodyti, koks gražus vaiko pasaulis, koks jis vaikiškai logiškas, svajingas ir pilnas naivaus tikėjimo pasakomis ir geromis pabaigomis. Kiek daug jame tikėjimo, laimės ir meilės“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pasibaigus filmavimui, prasidės filmo post-produkcijos etapas, o visus darbus filmo prodiuseriai Justinas Pocius, Jurgita Jutaitė ir Monika Sakalauskaitė planuoja užbaigti jau šių metų rudenį.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top