Now Reading
5 labiausiai neįtikėtini orgazmai

5 labiausiai neįtikėtini orgazmai

5 labiausiai neįtikėtini orgazmai

Laikas.lt
Pagal Thefrisky.com

Iš karto pranešame blogąją žinią – video medžiagos visgi neturime, tačiau istorijos, kaip, kiek ir kodėl šie žmonės patiria didelį malonumą, iš tiesų neįprastos ir įdomios. Taigi, jūsų dėmesiui – 5 labiausiai neįtikėtini orgazmai.

1. Pirštuotasis

Po patirtos avarijos 43-ejų Rafe’as Biggsas liko iki pusės paralyžuotas ir… atrado savo „surogatinį penį“! Neįgalus vyras patiria didžiulį malonumą, prilygstantį orgazmui, kai jo mergina čiulpia jam rankos nykštį.
Gydytojai tai vadina „transformuotu orgazmu“, kai kita kūno dalis suteikia tuos pačius pojūčius kaip ir genitalijos.
 

2. 300-inis

Nuo labai reto sveikatos sutrikimo, kuomet nuolat trokštama kūniškų malonumų, o orgazmą galima patirti bet kur ir bet kada, kenčianti Michelle Thompson patiria maždaug 300 orgazmų kasdien. Ji netgi turėjo mesti darbą sausainių fabrike, nes ten esantys mechanizmai tiesiog per daug ją įaudrindavo. Daug kam toks sutrikimas būtų didelė našta, bet ši istorija visgi turi laimingą pabaigą: Michelle palaiko romantiškus santykius su savo kaimynu Andrew Carr, kuris su ja mylisi mažiausiai 10 kartų per dieną –  pasak moters, dabar palaima nuo jos veido nedingsta ne tik dėl nuolatinio orgazmo, bet ir dėl švelnių jausmų savo vaikinui.
 

3. Ledinis

Daugelis žmonių mėgsta ledus, tačiau ne tiek, kad juos valgydami patirtų orgazmą. Amerikietė Gabi Jones, kenčianti dar nuo vieno reto sutrikimo, pasitenkina valgydama nesveiką maistą, dažniausiai – ledus. Moteris teigia, jog jai užtenka nueiti nusipirkti šį desertą ir, tik pajutusi švelnią ledų struktūrą ant savo liežuvio, ji bet kur ir bet kada gali patirti iš koto verčiantį orgazmą.

4.Vištiškas

Kita amerikietė, vardu Christine, už orgazmus taip pat yra dėkinga maistui, tik jai, priešingai nei Gabi, nereikia jo valgyti, o tiesiog apie jį fantazuoti.  Ji pradeda nuo fantazijų apie desertą, o po to griebiasi savo didžiojo kozirio – įsivaizduoja keptą vištą. Jei lovoje vyras tinkamai neatlieka savo darbo, moteris fantazuoja apie maistą ir taip patiria orgazmą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

5. Gimdantis

Šis veidas tikrai atrodo tos, kuri pakliuvusi į aistos spąstus. Na, iš tiesų taip ir yra, tik mažytė smulkmenelė – ši moteris tuo pačiu dar ir gimdo. Amber Hartnell yra viena iš daugelio moterų, kurios teigia patyrusios orgazmą gimdymo metu.

„Aš ir juokiausi, ir verkiau, ir aimanavau“, – gimdymo malonumus (?) prisimena Amber.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top