Now Reading
Mokslininkai atskleidė didžiausią vyrų baimę

Mokslininkai atskleidė didžiausią vyrų baimę

Mokslininkai atskleidė didžiausią vyrų baimę

Alfa.lt

Keele universiteto Didžiojoje Britanijoje mokslininkas Robinas Hadley tyrimo metu išsiaiškino, kad vyrai labiau išgyvena dėl to, kad neturi vaikų, negu moterys.

Mokslininkas atliko tyrimą ir apklausė vyrus ir moteris. Tyrimo metu buvo išsiaiškinta, kad 59 procentai vyrų ir 63 procentai moterų nori susilaukti vaikų. Tačiau labiausiai nustebino tai, kad beveik 70 procentų vyrų ir vos 30 procentų moterų išgyvena dėl to, kad gali neturėti savo atžalų. Dėl šios priežasties daugiau vyrų serga depresija. Liūdesį, pyktį ir vienatvę be vaikų jaučia 56 procentai apklaustų vyrų ir tik 43 procentai moterų.

Vokietijoje tyrimo metu mokslininkai atskleidė, kad vyrai labiau negu moterys išgyvena, kad nesutiks savo meilės. 58 procentai vyrų, sulaukę trisdešimties, veda „iš reikalo“. Net 60 procentų vyrų bijo likti vieniši ir neturėti kas jais rūpintųsi. Tuo tarpu moterys, peržengusios 30 metų, žinančios, ko nori, ir pasiekusios karjerą, neskuba tekėti už bet kokio gerbėjo.

Kanados mokslininkai išsiaiškino, kad labiausiai vyrai bijo to, kad nesugebės patenkinti savo partnerės, ir jos juos paliks. Šio dalyko baiminasi 62 procentai vyrų.

Tuo tarpu net 70 procentų moterų tyrimo metu teigė, kad nebijo keisti partnerių ir ieškoti tinkamo būsimo vyro, nes mano, kad lovoje viskas priklauso ne nuo jų, o nuo vyro.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top