Now Reading
„Must have“: 7 vasaros garderobo detalės (foto)

„Must have“: 7 vasaros garderobo detalės (foto)

„Must have“: 7 vasaros garderobo detalės (foto)

Laikas.lt

Pagaliau! Pagaliau jau ir termometro stulpelis rodo, jog šiltojo sezono linksmybės bei nuotykiai – jau visai ant nosies. Kad puikios nuotaikos negadintų NKA (neturiu ką apsirengti) sindromas, paruošėme jums gidą šios vasaros mados tendencijų labirintuose. Taigi, ką būtina įsigyti šiemet?

Balta, balta, balta! Šiemet būtent ši spalva skelbiama sezono hitu. Ji rekomenduojama beveik visoms garderobo detalėms: švarkeliams, liemenėms, džinsams, kelnėms, sijonams, suknelėms, diržams, avalynei ir t.t. Sakysite – nepraktiška? Na, galbūt, bet kaip gražu, gaivu ir tyra! Mūsų patarimas nenorinčioms pernelyg išlaidauti – universalūs balti marškiniai.

Per dideli, per trumpi marškinėliai. Ką gi, marš daryti atsilenkimų – šią vasarą savo viršutinio preso raumenukus rodyti tiesiog privalu. Na, o jei tokioms nuogybėms nesijaučiate pasiruošusios, tiks ir kiek ilgesni panašaus kirpimo marškinėliai.

„Pražydę“ sijonai ir suknelės. Gėlėti sijonai bei suknelės yra šio sezono „must have“ sąrašo viršuje. Beje, gėlių raštai, kaip ir balta spalva, tinka ir kitoms garderobo detalėms. Kada žydėti, jei ne vasarą?

Klasikinio kirpimo švarkas. Tokių turbūt rastumėte ne tik prekybos centruose, bet ir mamos spintoje arba dėvėtų drabužių parduotuvėje. Šaltesnei dienai ar vakarui – kaip tik.

„Pilnos kelnės“. Hmm, pavadinimas skamba kiek dviprasmiškai, tačiau viršuje kiek platesnės, pasmukusius kelnės kopia į madingiausiųjų olimpą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Klostuotas sijonas. Geriausia – iki pusės blauzdų ir lengvo, kiek permatomo audinio. Truputį kuklu, bet ir nemažiau viliokiška.

Paaukštintas juosmuo. Kelnės, sijonai, šortai ar net maudymosi kostiumėlis – nesvarbu. Juos (na, gal miestui – ne paskutinįjį variantą) patariama derinti kartu su juosmenį apnuoginančiais marškinėliais.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top