Now Reading
Sezono mados hitas – ryškios spalvos ir aksesuarai vyrams

Sezono mados hitas – ryškios spalvos ir aksesuarai vyrams

Sezono mados hitas – ryškios spalvos ir aksesuarai vyrams

Laikas.lt

Mados ekspertai vienbalsiai sako, kad šio sezono hitas – ryškios pagrindinės paletės spalvos, geometriniai audinių raštai, suteikiantys minimalistiniams drabužių siluetams subtilaus svorio. Pavasarį ir vasarą vyrams siūloma nepamiršti subtilios klasikos, tačiau nebūti nuobodiems – prie kostiumo derinti įvairaus stiliaus rankines.

Šio sezono mada alsuoja nostalgija praeito šimtmečio antrajai pusei. Moterims siūlomi raštai ir siluetai sufleruoja šeštajame dešimtmetyje Anglijoje vyravusią mod stilistiką, įkvėptą itališkos mados. Dominuojančios spalvos įvairialypės: nuo dramblio kaulo ir baltos iki šių metų sezono hito – ryškios citrusinės. Vyrams siūlomi šiek tiek santūresni, bet pavasariški klasikiniai deriniai, įkvėpti legendinės grupės „The Beatles“ ir italų džentelmeno stiliaus.

Ryškios audinių spalvos, netradiciniai kirpimai, taškeliai pramaišiui su linijomis, gėlės – su kvadratėliais, vertikalūs dryžiai – su horizontaliais – šį sezoną tai daryti galima drąsiai. Derinant spalvas taip pat negalioja jokios taisyklės. „Nieko keisto, kad viena iš šiuolaikinės mados taisyklių yra derinti nesuderinamą arba, kitaip tariant, išvis nederinti“, – pavasario mados kryptį komentuoja mados tinklaraštininkė Agnė Skripkinaitė.

Tiek moterims, tiek vyrams vertėtų nepamiršti rankinių. Moterims rankinė lyg vizitinė kortelė, kuri šį sezoną turėtų derėti prie išskirtinių ryškių spalvų. Vyrams taip pat siūlomos patogios rankinės, į kurias telpa būtiniausi dalykai – mobilusis telefonas, užrašai, piniginė. Šį sezoną tokios rankinės bus išskirtinis originalaus vyro stiliaus akcentas. Svarbiausia, būti drąsiems – nebijoti savo garderobą papildyti ir kitais aksesuarais: peteliškėmis, skarelėmis, diržais, spalvotomis puskojinėmis, kepurėmis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Daugiau mados tendencijų ir stiliaus patarimų – pceuropa.lt.



View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top