Now Reading
Ką apie jus išduoda jūsų apranga?

Ką apie jus išduoda jūsų apranga?

Ką apie jus išduoda jūsų apranga?

Alfa.lt

Drabužiai padeda aplinkiniams susidaryti nuomonę apie jūsų charakterį, pomėgius, privalumus ir trūkumus. Įdomu, kad sąmoningai rinkdamiesi tam tikrus drabužius galime koreguoti aplinkinių nuomonę apie mus, galime paslėpti savo trūkumus arba, priešingai, juos išryškinti.

Visada dėvite tuos pačius drabužius ir renkatės neutralias spalvas?

Paprasti kostiumėliai ir neutralios spalvos užtikrina, kad niekada nesuklysite ir visada atrodysite deramai, tačiau tokie drabužiai paslepia jūsų asmenybę ir aplinkiniams galite atrodyti nuobodi. Paįvairinkite savo aprangą ryškiomis ir originaliomis detalėmis, kurios atkleistų jūsų tikrąjį charakterį.

Dėvite senus drabužius ir bijote naujovių?

Retro drabužiai niekada neišeis iš mados, bet, jei jūsų tikslas nėra sukurti retro stiliaus įvaizdį, iš močiutės spintos ištraukti drabužiai gali atrodyti nuobodžiai ir aplinkiniams išduoti naujovių baimę. Geriau rinkitės retro stiliaus detales ir aksesuarus ir nebijokite jų derinti su šiuolaikinės mados drabužiais.

Drabužiais stengiatės suteikti sau daugiau metų?

Žmogus, kuris rengiasi ne pagal savo amžių, aplinkiniams atskleidžia, kaip jaučiasi darbo, namų ar draugų aplinkoje. Jei sendinate save drabužiais, vadinasi, manote, kad aplinkiniai nevertina jūsų rimtai. Tačiau nepamirškite, kad pagarbos drabužiais neužsitarnausite, o jaunatviškumas laikinas ir juo būtina džiaugtis, o ne slėpti.

Mėgstate per didelius drabužius?

Per dideli drabužiai patogūs, bet jie vizualiai prideda jums papildomų kilogramų ir paslepia jūsų figūros privalumus. Laisvus drabužius galite dėvėti namuose, bet bendradarbiams ir draugams nebijokite parodyti savo privalumų, tad rinkitės savo dydžio, jums geriausiai tinkančio kirpimo ir stiliaus drabužius.

Mėgstate tik vardinius dizainerių drabužius?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Dizainerių drabužiai rodo, kad norite, jog visi žinotų, kokia puiki jūsų finansinė padėtis. Deja, tokia „žinutė“ neigiamai sutinkama aplinkinių ir ji nieko nesako apie jūsų asmenybę.

Patarimas: kaip savo apranga palikti gerą įspūdį?

Rinkitės klasikinio stiliaus juodą suknelę ir klasikinio stilius aukštakulnius. Tvarkingai sušukuokite plaukus ir minimaliai pasidažykite.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top