Now Reading
Kokio sekso nori moterys?

Kokio sekso nori moterys?

Kokio sekso nori moterys?

Lsveikata.lt

Vyrai galvoja, kad įtikti moteriai sekse nėra lengva. Mat vienai intymiuose santykiuose patinka viena, kitai – kita. Vienoms patinka švelnumas, kitas labiau „užveda“ vyrų grubumas.

Žurnalas moterims „Elle“ atliko apklausą ir išsiaiškino 4 sekso būdus, apie kuriuos svajoja visos moterys.

Romantiško

Jame emocijų ir jausmų – per akis: vakarienė žvakių šviesoje, ilga meilės preliudija ant šilkinės patalynės, gražus, erotiškas apatinis trikotažas, tradicinės sekso pozos ir meilės prisipažinimai. Banalu? Tačiau, jei tokios nakties seniai nebuvo jūsų gyvenime, tampa liūdna, todėl didelis malonumas sulaukti romantiško intymaus suartėjimo.

Aistringo

Pasimylėti ant įjungtos skalbimo mašinos ar lifte, laiptinėje ar ant darbo stalo, svarbiausia, kad tai būtų aistros kupinas protrūkis. Po tokių šėliojimų imsite aštriau jausti gyvenimą ir optimistiškiau žvelgti į seksualinę biografiją.

Brutalaus

Moterys iš prigimties „užprogramuotos“, kad bent meilės sferoje iniciatyvą rodytų vyrai. Tačiau mergina, nesusidūrusi akis į akį su vyriška jėga, dažnai erotinėse fantazijose mato, kaip ją besipriešinančią išprievartauja vyras. Žinoma, tik žaidimo forma. O gal jums teko sutikti vyrų, kurie būtų prieš tokį scenarijų? Kažin…

Su nepažįstamuoju

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Svarbiausia – po to daugiau su juo nesusitikti. Ir nesiaiškinti, kad „jūs ne tokia“ ir ne „su kiekvienu“… Tačiau jis turėtų būti tikras mačo ar supermenas, vaikinas, su kuriuo susipažinote bare ar vakarėlyje, kurį atvirai suviliosite, o ryte patyliukais išslinksite, kol jis dar miegos.

Tai nereiškia, kad visos moterys būtent to nori, tačiau daugumai iš jų bent retsykiais norisi pabūti medžiotojomis.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top