Now Reading
5 dalykai, kurių negalima sakyti savo mylimajam

5 dalykai, kurių negalima sakyti savo mylimajam

5 dalykai

Laikas.lt
Pagal 29secrets.com

Poros santykiai turi būti pagrįsti atvirumu ir sąžiningumu. Ar tikrai? Neabejokite, yra kai kas, ko geriau niekada nesakyti savo vaikinui – mama šiuo klausimu greičiausiai nepadės, todėl paruošėme jums sąrašą dalykų, kuriuos rekomenduojame pasilaikyti sau.

1. Tavo seksualinių partnerių skaičius. Patikėkite, jam tikrai nereikia žinoti šios informacijos. Logika paprasta: jei skaičius labai mažas, jis gali bijoti, jog vėliau, vedama smalsumo, užsimanysi jį padidinti, o jei turėjai daug partnerių… Na, pačios suprantate.

2. Tavo buvęs vaikinas. Jeigu jis klaus kokių nors detalių, pasakok kiek galima mažiau. Niekada savo noru nesidalink šia informacija – tai gali skatinti tavo mylimojo įtarumą, pavydą ir kitus blogus jausmus. Geriau nepasakok, ką tavo buvusysis dirbo, ką mėgo – praeitį palik praeityje.

3. Kitų vaikinų patrauklumas. Jeigu vis užsiminsi, koks žavus jo geriausias draugas, brolis ar, sakykime, tavo kolega, jis taps įtarus viskam, kas susiję su tuo žmogumi. Tai juk būtų nesąžininga, tiesa? Trumpai padūsauti galima tik apie kokią nors patrauklią įžymybę, kurios greičiausiai niekada gyvenime ir nesutiksi.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

4. Jo seksualinio pajėgumo trūkumai. Netgi jei apie tai užsiminsi nieko blogo nenorėdama, mylimojo vyriškumo sumenkinimas jam bus gerokai skaudesnis nei spyris į tarpukojį. Jei nuvertinsi jo sugebėjimus lovoje, ten jo gali niekada ir nebeišvysti.

5. Tau jis nusibodo, su juo neįdomu. Tikimės, jog to savo vaikinui niekada nesakai, tačiau ginčo įkarštyje gali visko nutikti… Geriau patylėti – netgi jei tai nėra tiesa, toks pareiškimas gali turėti įtakos jūsų santykiams. O jei tai tiesa, gal pats metas dairytis kažko, kas tave tikrai domintų?
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top