Now Reading
Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai?

Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.

Minčių lietus

Jeigu romantiškas vakaras domina ne vieną iš įsimylėjėlių, bet prie jo linkę prisidėti abu, vakaro organizavimas tampa žymiai paprastesnis. Nors romantiką vyrai ir moterys dažnai supranta skirtingai, tačiau visuomet galima atrasti ir abiems pusėms priimtinų dalykų. Susėskite ir ant atskirų popieriaus lapelių surašykite visas mintis, kurios tik šauna į galvą įsivaizduojant romantišką vakarą. Mintys neturi būti rišlios, tai gali būti visiškai padriki žodžiai, pavyzdžiui: aš, tu, fontanas, bučinys, valtis, mėnesiena ir t. t. Po to apsikeiskite lapeliais ir neabejotinai įžvelgsite vienas kito žodžiuose galybę įdomių idėjų romantiškam vakarui, o gal net keliems vakarams.

Išlaikykite paslaptį

Jeigu vis dėlto nusprendėte romantišką vakarą organizuoti savo nuožiūra ir taip nustebinti savo antrąją pusę, neprasitarkite visų vakaro planų. Paslaptingumas veda iš proto, tačiau nežinojimas padeda padaryti įspūdingesnę staigmeną. Nesvarbu ar nuspręsite savo mylimąjį nuskraidinti į Paryžių, pasiplaukioti upe mėnesienoje, ar nusivesti į ką tik pasirodžiusį romantišką filmą kino teatre. Viską galima apvilkti nežinomybės drabužiu: susitarti susitkiti oro uoste, nes reikia pasitikti atskrendančią senelę, ir visai netikėtai pranešti, kad tai romantiškų staigmenų vakaras, todėl kelionės tikslas nežinomas. Galbūt užrišite savo mylimąjąm akis ir jį, visiškai „aklą“, nuvesite prie jūros pasigrožėti saulėlydžiu, o gal švarko kišenėje paliksite paslaptingą laiškelį su užrašu „19 val. Laukiu tavęs miesto aikštėje. “ — tai priklauso tik nuo jūsų vaizduotės ir išmonės.

Nepamirškite smulkmenų

Romantiškam vakarui labai gali padėti įvairios tik jums abiems svarbios smulkmenos. Jeigu jūsų mylimasis mėgsta tam tikro autoriaus poeziją — pasistenkite, kad vakaro metu ji visai netikėtai nuskambėtų. Jeigu jūsų antoroji pusė turi mėgiamiausią patiekalą — paruoškite jį. Jeigu judu sieja meilės daina — pasistenkite, kad vakaro metu mylimasis ją išgirstų arba padainuokite ją pats. Jeigu yra kokia nors judviem labai svarbi vieta — nukeliaukite ten. Kiekviena, net ir menkiausia smulkmena nuspalvis jūsų vakarą kitokiomis spalvomis.

Planas B

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jeigu nesate tikras, kad jūsų sugalvota idealaus vakaro veikla patiks ir jūsų antrajai pusei, pasirūpinkite planu B. Kitaip sakant, sugalvokite kelias veiklas per vieną vakarą. Pavyzdžiui, papietavus jūsų mėgiamame restorane, pasivažinėkite meilės karieta ar pasivaikščiokite gražiame parke, pasitaškykite fontane ar tiesog pasikalbėkite sėdėdami ant suoliuko. Jeigu vakarą suplanavote namuose, jis taip pat neturi apsiriboti viena veikla ir būti nuobodus! Nesvarbu ar vakarą nuostabiu padarys ypatinga vakarienė žvakių šviesoje, po kurios atsidursite burbulų vonioje gerdami šampaną ar romantiškai pasiplaukiosite valtimi ir nuogi išsimaudysite mėnulio akivaizdoje — nors viena iš suplanuotų veiklų tikrai patiks ir jūsų antrajai pusei. Kas vieniems atrodo banalu ir lėkšta, kitiems gali pasirodyti itin tinkama. Svarbiausia, pačią romantiškiausią vakaro dalį palikite pabaigai.

Rizikuokite

Nesistenkite suplanuoti viso vakaro iki smulkmenų, nes tuomet tikrai kas nors nepavyks. Buvimas kartu turi būti malonus ir jums, juk nenorite vakaro metu nuolat sukti galvos „o kas toliau… įdomu ar jau viskas paruošta… kad tik jam patiktų…“. Nebijokite rizikuoti, juk jūs puikiai pažįstate savo mylimąjį ir tikrai geriausiai žinote kas jam patinka. Galbūt jūs esate ekstremalų porelė, todėl šuolis parašiutu būtų pati romantiškiausia veikla pasaulyje, o banalus šampanas ir rožių žiedlapiai lovoje jus varo iš proto. Stenkitės įsiklausyti į vienas kito norus ir susikursite tikrai patį romantiškiausią vakarą, kurį norėsis pakartoti dar ir dar kartą. Sėkmės!

Indrė Augustinavičiūtė

View Comments (2)
  • Hi,

    If you are reading this message, That means my marketing is working. I can make your ad message reach 5 million sites in the same manner for just $50 and Bigger package 15 Million forms for Just $125. It’s the most affordable way to market your business or services. Contact me by email [email protected] or skype me at live:.cid.dbb061d1dcb9127a

  • Hi,

    If you are reading this message, That means my marketing is working. I can make your ad message reach 5 million sites in the same manner for just $50 and Bigger package 15 Million forms for Just $125. It’s the most affordable way to market your business or services. Contact me by email [email protected] or skype me at live:.cid.dbb061d1dcb9127a

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top