Now Reading
Nuogaliai internete palaiko prisišėliojusį princą Harry (foto)

Nuogaliai internete palaiko prisišėliojusį princą Harry (foto)

Nuogaliai internete palaiko prisišėliojusį princą Harry (foto)

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Praėjusią savaitę kilęs skandalas, kuomet buvo paviešintos nuogo Didžiosios Britanijos princo Harry nuotraukos, sulaukė nemenko atgarsio ir internetinėje erdvėje – socialino tinklo „Facebook“ grupėje „Support Prince Harry with a naked salute!“ jo šalininkai pradėjo krauti savo pačių pikantiškas nuotraukas.

Kareiviai ir kariuomenės gerbėjai, sugalvoję savo pagarbą bei palaikymą karališkajam skandalistui išreikšti kiek netikėtu būdu, nestokoja originalumo ir fotografuojasi įvairiausiomis pozomis, skirtingose vietose. Vieni jų išdrįsta išsinuoginti, kiti pasilieka šiek drabužėlių. Vieni yra labiau fotogeniški, kiti – mažiau, tačiau tai nesutrukdė šiai „Facebook“ grupei surinkti jau beveik 12000 gerbėjų.

Primename, jog ši grupė susikūrė po to, kai princas Harry visiškai apsinuogino savo Las Vegaso apartamentuose žaisdamas su draugais biliardą iš nusirenginėjimo, o kažkas iš linksmybių dalyvių tai užfiksavo savo išmaniuoju telefonu. Visgi kilęs skandalas jo herojui beveik nepakenkė – „Sunday Times“ užsakymu atlikta apklausa parodė, jog tik kiek daugiau nei penktadalis britų mano, jog šėliodamas Harry persistengė ir elgėsi netinkamai.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top