Now Reading
Savaitgalio receptas. Ryžių blynai

Savaitgalio receptas. Ryžių blynai

Savaitgalio receptas. Ryžių blynai

Laikas.lt

Blynai – tikras savaitgalio maistas, nesvarbu atsibustumėte pas mamą, geriausią draugę ar vienas namie, kad ir jau gerokai po pietų. Siūlome kiek neįprastą receptą – blynus iš ryžių.

Ingredientai:

virti ryžiai, 100 g,
morka, 1 vnt.
česnakas, skiltelė,
kiaušinis, 1 vnt.,
krakmolas, 1 š.,
miltai, 1 š.,
prieskoniai.

Kaip gaminti:

Morką sutarkuoti ir pakepinkite aliejuje. Kiaušinį išplakti. Į išvirtus ryžius įspausti česnaką, įmaišyti morką, įpilti išplaktą kiaušinį, suberti miltus ir krakmolą, pagardinti prieskoniai: druska, pipirais, krapais, mairūnu ir kt. Į įkaitintą keptuvę dėti šaukštą masės ir suformuoti blynus šaukšto pagalba.

Skanaus!


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top