Now Reading
Po „tikrų moterų“ paieškos surengta seksuali fotosesija (Foto)

Po „tikrų moterų“ paieškos surengta seksuali fotosesija (Foto)

Po „tikrų moterų“ paieškos surengta seksuali fotosesija (Foto)

Laikas.lt
Parengta pagal dailymail.co.uk informaciją.

Moteriškų apatinių gamintojas „Ultimo“ paskelbė konkursą, kuriame ieškojo „tikrų moterų“ – galiausiai buvo atrinkta 10 moterų, anaiptol neprimenančių žurnalų puslapiuose matomų lieknų modelių. Žinoma, tai netrukdo šioms drąsioms, veiklioms ir natūralioms moterims spinduliuoti seksualumą ir pasitikėjimą savimi.

„Niekada nesu pozavusi su apatiniais – niekada net nebūčiau pagalvojusi, kad galėčiau daryti kažką panašaus. Prieš fotosesiją buvau labai išsigandusi ir pozuoti man nepatiko. Jaučiausi prastai, labai nervinausi. Džiugu, kad mes visos ilgai susirašinėjome internetu, tad jaučiausi lyg būčiau su savo draugėmis,“ – apie nemažai streso sukėlusią fotosesiją panasakoja viena iš konkurso finalisčių Sophie Linfield.

Nepaisant nervų ir nejaukumo Sophie pripažįsta, kad fotosesija jai nemažai padėjo: „Supratau, kad mes visi esame skirtingi. Moterys gali būti įvairių formų ir dydžių. Visos negalime turėti garsenybių kūnų – juk mes neturime virėjų ir asmeninių trenerių. Kiekvienas yra savaip gražus.“

Kitos dalyvės taip pat sutinka, kad ši patirtis „pakeitė jų gyvenimą“, moteris pripažįsta, kad dabar jaučiasi drąsiau, labiau myli ir savo kūną, o nuo šios dienos jos tikrai nevengs atviresnių ir seksualesnių apatinių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Įdomu ir tai, kad konkursas, skirtas ne tik norint padėti moterims labiau didžiuotis savimi ar pakeisti nusistovėjusius grožio standartus – pagrindinis tikslas yra labdara. Didelio renginio metu ne tik pristatomos nuotraukos, bet ir vyksta aukcionas, o surinktos lėšos vėliau aukojamos – per veiklos metus jau buvo surinkta daugiau nei pusė milijono litų. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top