Now Reading
Nuotraukų konkursas „Tik niekam nerodyk!“: Aleksandras Pogrebnojus

Nuotraukų konkursas „Tik niekam nerodyk!“: Aleksandras Pogrebnojus

Nuotraukų konkursas „Tik niekam nerodyk!“: Aleksandras Pogrebnojus

Laikas.lt

Kaip jau girdėjote, „Laikas.lt“ skelbia nuotraukų konkursą „Tik niekam nerodyk!“ ir ragina siųsti nuotraukas, kurias iki šiol slėpėte kartu su savo dienoraščiu. Atsikratykite fobijos nuotraukose atrodyti kvailai, siųskite tokias fotografijas mums, o mes jų niekam nerodysime, tik publikuosime portale „Laikas.lt“, o verčiausias gėdos jausmo – ir mūsų žurnale.

Kol laukiame jūsų fotografijų, toliau dalinamės slaptais Lietuvos žymūnų kadrais,  kurių jie nepabijojo atiduoti skaitytojų teismui. Jau matėme Andrių Mamontovą, Andrių Užkalnį ir Džordaną Butkutę (visų jų nuotraukos – šioje nuorodoje). Šį penktadienį jiems į kompaniją ateina dizaineris Aleksandras Pogrebnojus.

Su „Laikas.lt“ redakcija dizaineris pasidalino archyvine savo vaikystės laikų fotografija, kurioje vietoje stilingų rūbų – sportinė apranga, vietoje adatos rankoje – futbolo kamuolys. Ir jokių akinių!


Kaip žinia, šiuo metu dizaineris atrodo štai taip:

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


(Facebook nuotr.)

 

Konkurse sutiko dalyvauti ir daugiau žinomų Lietuvos visuomenės veikėjų. Jų fotografijomis pasidalinsime artimiausiu metu. Tačiau mes labiausiai laukiame Jūsų, mieli skaitytojai, slaptų fotografijų!
 
Nuotraukas su komentarais, kodėl šios nuotraukos niekam nenorite rodyti, siųskite adresu [email protected] iki rugsėjo 21 dienos.
 
Nugalėtojų, kuriuos rinksime kartu su žurnalo / portalo „Laikas.lt“ skaitytojais, laukia malonios staigmenos bei fotografijos paslaugų firmos PROCENTRAS dovanų čekis, kurį galėsite panaudoti savo senoms nuotraukoms skenuoti, restauruoti bei spausdinti.
 
Visas konkurso „Tik niekam nerodyk!“ dalyvių nuotraukas rasite paspaudę šią nuorodą.

Didelių formatų nuotraukų spausdinimas ant įvairių paviršių: tradicinio fotografijos popieriaus, fotokokybės popieriaus, plakatinio popieriaus, drobės, vinilo, tento, tapeto ir kitų medžiagų. Fotografijos dizaino darbai, senovinių fotografijų skaitmeninis retušavimas, nuotraukų klijavimas ant kieto pagrindo (aliuminio kompozito, putų kartono, kartono), nuotraukų laminavimas, rėminimas, fotografijos albumų gamyba.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top