Now Reading
Apatiniai vyrams – sudie alaus pilvukui ir labas standesniam užpakaliui (Foto)

Apatiniai vyrams – sudie alaus pilvukui ir labas standesniam užpakaliui (Foto)

Apatiniai vyrams – sudie alaus pilvukui ir labas standesniam užpakaliui (Foto)

Laikas.lt
Parengta pagal buzzfeed.com informaciją.

Moterys nuo seno turi daugybę gudrybių, kurios padeda pagerinti išvaizdą – makiažas ar plaukų dažymas yra savaime suprantami, tačiau figūra formuojančios apatinės kelnaitės ar krūtinę pakeliančios liemenėlės taip pat nieko naujo. O jeigu šiuos spintos elementus perkeltume ant vyriško kūno?

Didesnio vyriško pasididžiavimo džinsai


Nuotraukoje džinsų kūrėjas, mūvintis savo kurtą drabužį

Šiuos džinsus siūna kompanija, kuri vadinasi „Hot Child“. Džinsus parduoda kartu su specialiu pakietinimu, kuris vizualiai padidina vyriškąjį pasididžiavimą. Gamintojai teigia, kad tai nesukelia jokių nepatogumų, nebent, jus imtų varginti padidėjęs dėmesys.

Korsetas

Prekę įsigijęs Robertas tvirtina: „Jis nepastebimas po drabužiais. Tiesa, pirmiausia truputį veržia, tuomet tampa patogu, o vėliau net nepastebi, kad esi jį užsitempęs. Visai negailiu – aš atrodau puikiai, drabužiai idealiai tinka ir niekas nežino, kad esu jį apsivilkęs. Sulaukiu daugybės komplimentų ir be jo neičiau iš namų. Tik truputį sudėtinga užsitempti iškart po dušo,“ – vienintelį minusą pateikia vyrukas.

Liekninantys marškinėliai

„Būtent tai, ko aš norėjau! Marškinėliai buvo aptempti, bet ne per daug (užsisakiau dydžiu didesnius). Aš tiesiog norėjau, kad jie labiau prispaustų spenelius ir gavau šį efektą. Marškinėliai visiškai nelimpa ir nekimba prie viršutinių drabužių,“ – pasakojo laimingas pirkėjas vardu Tomas.

Užpakalį pakeliantys apatiniai

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Senstant oda praranda elastingumą, tad gali prireikti papildomų priemonių, norint suformuoti žurnalo viršelio vertą figūrą.

Vyriškos pėdkelnės

„Mes manome, kad pėdkelnės ant vyriško kūno dar nėra įprasta, bet jos puikiai pagražina vyriškas kojas, šildo ir suteikia žaismingumo,“ – apie savo kūrinį kalba gamintojai. Žinoma, o ką dar daryti, jeigu vyrukas netikėtai užsimanė užsimauti šortus žiemą? 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top