Now Reading
Daugiausiai uždirbančios garsenybių poros

Daugiausiai uždirbančios garsenybių poros

Daugiausiai uždirbančios garsenybių poros

Laikas.lt

Holivude tikrai nemažai auksinių porelių – jauni ir ypatingai gražūs žmonės, vilkintys garsiausių dizainerių drabužius ir gyvenantys tviskančioje prabangoje. Žinoma, už viską reikia mokėti, tad kokius turtus žvaigdžių poros sukaupė per pastaruosius metus?

Will ir Jada Pinkett Smith: 40 milijonų JAV dolerių

Žodžiai „Vyrai juodais drabužiais 3“ ir „Madagaskaras 3“ jums tikrai girdėti, šie filmai turėjo nemenkai papildyti šeimos biudžetą. Tiesa, reikėtų prisiminti ir poros vaikus Jaden ir Willow, kurių uždirbamos sumos anaiptol nėra vaikiškos.

Brad Pitt ir Angelina Jolie: 45 milijonai JAV dolerių

Holivudas šią porą vadina Brangelina, sujungdamas aktorių vardus į vieną. Šiems žmonėms nereikalingas papildomas pristatymas – visiems teko matyti filmų, kuriuose jie vaidina kartu ar atskirai. Ir už kuriuos uždirba tikrai solidžias sumas.

David ir Victoria Beckham: 54 milijonai JAV dolerių

Davido sutartis su Los Andželo „Galaxy“ futbolo klubu neseniai buvo pratęsta dar dviem metams, tačiau didžiąją vyro pajamų dalį sudaro ne prestižinio klubo mokami pinigai, o užmokestis už reklamines fotosesijas. Jo žmona tebegauna pinigų už parduotus „Spice Girls“ įrašus bei neblogai uždirba, kaip drabužių dizainerė.

Gisele Bundchen ir Tom Brady: 72 milijonai JAV dolerių

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Supermodelis Gisele yra viena geriausiai apmokamų savo srities profesionalų, tad užsidirbti 45 milijonus JAV dolerių jai nebuvo perdėm sunku. Jos gyvenimo draugas, amerikietiškojo futbolo žvaigždė Tom Brady, pasirašė dviejų metų sutartį su „New England Patriots“, kuri į šeimos biudžetą įnešė apvalią sumą.

Jay-Z ir Beyonce: 78 milijonai JAV dolerių

Reperio ir daininkės darbai truputį aprimo dėl dukters Blue Ivy gimimo, tačiau, nepaisant to, jiedu yra daugiausiai uždirbanti Holivudo pora. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top