Now Reading
Ežiai – spygliuotas mielumo įsikūnijimas (video)

Ežiai – spygliuotas mielumo įsikūnijimas (video)

Ežiai – spygliuotas mielumo įsikūnijimas (video)

Grynas.lt
Nuotr. Stopkadras/Youtube.com / 7 dienų amžiaus ežiukas

Ežiai vaizdo įrašų portaluose greitai taps rimtais katinų konkurentais. Po aštriais spygliais šie nedideli gyvūnėliai slepia mielą snukutį ir smalsias akutes. Smagu žiūrėti, kaip jie valgo, snaudžia ar rūpinasi mažyliais, todėl vaizdo portaluose ežių vaizdo klipų sparčiai gausėja.

Užsienio valstybėse, tokiose kaip JAV, Jungtinė Karalystė, ežiai laikomi kaip naminiai gyvūnai. Todėl ne tik zoologijos sodai, bet ir gyventojai pateikia vaizdo įrašų, kaip jie atrodo vos kelių dienų amžiaus, kaip keičiasi augdami, ką ir kaip valgo. GRYNAS.lt jau rašė, jog populiariausi tarp laikomų namuose yra Afrikos pigmėjiniai ežiai. Jie gyvena žiurkėnų narvus primenančiuose narveliuose ant medžio drožlių ir netgi bėga rate.
 
Kaunietė pareigūnė neseniai įrodė, jog turint kantrybės galima išauginti vos gimusius ežio mažylius. Vis dėlto, lietuviški ežiai vargu ar norėtų tokio, kad ir sotaus gyvenimo – specialistų teigimu, jie – vienišiai ir jų vieta gamtoje, o pagelbėjus sužeistam ar silpnam „spygliuočiui“ reikėtų paleisti jį atgal į gamtą. 

Neseniai vaizdo įrašų svetainėje atsirado įrašas, kuriame užfiksuotas vos 7 dienų miegantis ežiukas. Portalas discovery.com šį vaizdo įrašą priskyrė „privalomų pamatyti“ kategorijai. „Mielumas!“, – rašė portalo žurnalistas Trace Dominguez.

 


GRYNAS.lt kviečia peržiūrėti kitus vaizdo įrašus iš ežių gyvenimo.


See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top