Now Reading
„Vienas namuose” žvaigždė M. Culkinas, smarkiai įnikęs į heroiną?

„Vienas namuose” žvaigždė M. Culkinas, smarkiai įnikęs į heroiną?

„Vienas namuose" žvaigždė M. Culkinas

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Macaulay Culkino atstovai išplatino pranešimą, kuriame nuožmiai neigia, kad filmo „Vienas namuose“ žvaigždė išleidžia 6 000 dolerių per mėnesį heroinui įsigyti. 31-erių metų aktorius piktai sureagavo į „National Enquirer“ straipsnį, kuriame teigiama, jog M. Culkinas reguliarai naudoja heroiną ir skausmą malšinantį oksikodoną. Spėjama, kad savo namus Manhetene jis pavertė narkomanų irštva, kai prieš pusantrų metų išsiskyrė su savo ilgamete drauge Mila Kunis.

Nors „National Enquirer“ atvirauja, jog visą informaciją jiems suteikė patikimas šaltinis, aktoriaus atstovė Michelle Bega tvirtina, kad straipsnis visiškai neatitinka tikrovės: „Jame nėra nei lašo tiesos ir tai labai neigiamai paveikė mano klientą ir jo karjerą.“

Nepaisant to, žunalistai surinko keletą faktų, patvirtinančių M. Culkino priklausomybę. Šiemet žuvusios M. Culkino draugės Elijah Rosello artimieji teigia, kad jiedu retkarčiais kartu leisdavosi narkotikus, o artimas vaikino draugas žiniaskaidos atstovams papasakojo, kaip aktorius vos neperdozavo ir nemirė. Be to, iš nuotraukų akivaizdžiai matosi, kad „Vienas namuose“ herojaus gyvenimas sunkesnis, nei būnant populiariu vaiku. Dabar jis duoną užsidirba didžėjaudamas Niujorko klubuose.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top