Kino pusryčiai. 23 m. R. Goslingas sukuria Jungtines Lelando Valstijas

Dovilė Raustytė

Filmą „Jungtinės Lelando Valstijos“ (angl. The United States of Leland) visų pirma rekomenduočiau, žinoma, aktoriaus Ryano Goslingo gerbėjams. Prieš beveik dešimtmetį sukurtas filmas tik įrodo, kad jo talentas įgimtas.

R. Goslingas vaidina įsimylėjusį jaunuolį, kuris vieną dieną, lydėdamas iš mokyklos savo merginos psichiškai nesveiką brolį tiesiog jį nuduria. Tiek berniuko, tiek žudiku tapusio vaikino šeimoms būna šokas. Atrodo sutrikęs ir jis pats. Visi jo klausia, kodėl taip padarei, o jis atsako, kad tam priežasties tiesiog nėra. Taigi stebint kritikų gan blogai įvertintą 2003 metų filmą įdomiausia ir yra tas „kodėl?“.

Žinoma, daug kas mano, kad taip jis padarė, nes nužudytojo sesuo paliko R. Goslingo kuriamą personažą Lelandą. Tačiau kalėjime jo parašyta knyga „Jungtinės Lelando Valstijos“ atskleidžia visai kitą priežastį. 

Kodėl tik saujelė kritikų teigiamai sutiko šią kino juostą, manau, nesunkiai suprasite, bet, galiu garantuoti, nors filmas ir nepatiks, vis vien išgirsite bent vieną jums naudingą sakinį.

Dovilė Raustytė, Jungtinės Lelando Valstijos, kinas, kino pusryčiai, Ryan Gosling, The United States of Leland

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai