Now Reading
Rygoje koncertuos hipsterių deivė Grimes

Rygoje koncertuos hipsterių deivė Grimes

Rygoje koncertuos hipsterių deivė Grimes

Karolis Vyšniauskas
Organizatorių nuotr.

Viešėdami Latvijoje, didžiausiame Baltijos šalių muzikos festivalyje „Positivus“ (festivalio apžvalga – jūsų dėmesiui) sužinojome naujieną, kuri bus svarbi ir nuo šiuolaikinės muzikos neatsiliekantiesiems Lietuvoje: lapkričio 23 d. Rygoje, buvusieme kino teatre „Palladium“ koncertuos šviežiausias muzikinis eksportas iš Kanados – electro/indie solistė Grimes.

Šiemet išleidusi trečiąjį studijinį albumą „Visions“ 24-ių Grimes (tikras vardas – Claire Boucher) iš mažai kam žinomos, keistas dainas kuriančios merginos tapo blogerių kartos numylėtine, kurią „Dazed & Confused“, V, „The Fly“ ir kiti progresyvūs šiuolaikinės kultūros žurnalai deda ant viršelio ir vadina „21-o amžiaus mergina“.
 
Jos gyvai atliekama muzika skamba taip:

Jos video klipai atrodo taip:


 

Grimes stipri tuo, kad sugeba būti vienodai aktuali tiek muzikos, tiek mados pasaulyje. Ekscentrišką išvaizdą savo identiteto dalimi pavertusi dainininkė balandį atidarė savo juvelyrikos liniją. Pirmasis ir daugiausia dėmesio sulaukęs jos kūrinys nedviprasmiškai pavadintas „Pussy rings“:


 
Grimes koncertas vyks lapkričio 23 d., Rygoje, klube „Palladium“. Tik pernai rudenį koncertų vieta tapusiame kino teatre jau yra koncertavę Anna Calvi, Austra, Jamesas Bluntas ir kiti.
 
Bilietais į Grimes koncertą Lietuvoje prekiauja „Bilietų pasaulis“, juos galima įsigyti čia. Bilieto kaina šiuo metu – 62 Lt
 
„Palladium“ taip pat praneša, jog rugsėjo 16-ąją čia koncertuos niujorkiečiai „Scissor Sisters“, na o gruodžio 13-ąją Rygos arenoje koncertuos britai „Muse“.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top