Now Reading
„Plevėsos virtuvėlė“ pristato… Žaliavalgių vakaronę. Sumuštiniai su špinatais

„Plevėsos virtuvėlė“ pristato… Žaliavalgių vakaronę. Sumuštiniai su špinatais

„Plevėsos virtuvėlė“ pristato... Žaliavalgių vakaronę. Sumuštiniai su špinatais

Laikas.lt
„Plevėsos virtuvėlė“

„Plevėsos virtuvėlė“ skirta tiems, kurie:
A) nekenčia gaminti,
B) nuolat bijo, kad gaminant kažkas nepasiseks,
C) arba tiesiog gerokai mieliau laiką leidžia miegamajame, nei virtuvėje.

Čia bus vien išmėginti patiekalai – tokie paprasti, kad juos sugadinti prireiktų didelio talento.

Skanaus!

Į savo virtuvę tikrai galima įsileisti ir daugiau daržovių, jas dar ir ruošti trumpiau reikia, ir sveika, ir vasarai itin tinka. Vieni pliusai, žodžiu.

Ochocho! Užteks tyčiotis iš nuskaistėjusių žaliavalgių. Pamėgink, o gal ir tau patiks skaistuolių dieta? O kas, jeigu?..

Na, pabandom – tai pabandom! Čiumpam juodųjų alyvuogių cisternėlę, saulėje džiovintų pomidorų sloinikėlį, ryžių trapučių ryšulėlį, ir dailią dėželę šviežių špinatų.

Bzzz, – šelmiškai kyštelim blenderį į alyvuoges ir špinatų lapus, šliūkštelim ten šlakelį gryno alyvuogių aliejaus ir padarom vientisą karvės kakaus spalvos masę.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tuomet užtepam masę ant ryžių trapučių, padabinam saulėje džiovintais puikuoliais pomidorais, ir ragaujam. O! Nėra jau taip baisu! Netgi, drįsčiau sakyti, visai gardus, nors ir labai neišvaizdus, maistas.

Tačiau sunkiausias eksperimentas dar laukia ateityje. Pažiūrėsim, ar vyras estetas sutiks bent jau paragauti tokios žaliavalgių išmonės…

Daugiau nuotykių virtuvėje: „Plevėsos virtuvėlė“

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top