Festivalis PKSTVL draugiškam savaitgaliui su muzika kviečia trečiąkart

Laikas.lt

Praėjusiais metais  beveik pusę tūkstančio interesantų sutraukęs muzikos ir draugų festivalis PKSTVL rugpjūčio 3-5 dienomis kviečia praleisti skambų ir jaukų savaitgalį kartu netoli Panevėžio esančiose Raguvos apylinkėse. 

Tie, kuriems jau teko lankytis didžėjaus ir kulinaro E. Paquet, festivalio metu mininčio savo gimimo dieną, bei vaizdo menininkės Vestos Mistake sodyboje, jau nekantrauja. Ir iš tiesų – planas šiemet toks pats smagiai neapibrėžtas, kaip anksčiau. Sodyboje iškils dvi muzikinės scenos – viena ramesnei funk, soul, ambient muzikai, dienos koncertams ir didžėjų pasirodymams skirta, kita – nakties šokiams, nuotykiams ir kokybiškai elektronikai.

Iš viso savaitgalį čia pasirodys beveik  30 atlikėjų. 
 
Savo draugo į Lietuvą aplankyti atvyks praėjusiais metais festivalyje suspindėjęs Paryžiaus klubo „Rex“ rezidentas Antony Adam, čia jį pasitiks mūsų šalyje jau ne pirmus metus gyvenantys užsienio didžėjai. Tai – ispanas „Vasaros terasos“ šeimininkas ir „Monkey Brothers“ narys Ruben, maskvietė Hanna, restorano „Zoes“ savininkas Jurgen, Eric Paquet kavinės „Cafe de Paris“ darbuotojas Kropp, disco šlagerių meistras prancūzas Bool... 
 
Žinoma, PKSTVL pasirodymus ruošia ir nemažas lietuvių būrys. Visi jie visų pirma – draugai, taip pat – vasaros festivalių aistros užvaldyti muzikantai. Tai – radijo laidos „Mix Subas“ vedėjas Loranas Vaitkus, gyvos elektronikos grupė „Kick Punch Gang“, techno atstovai Ernestas Sadau, Inner, Delonge ir Split Pulse, magiškų plokštelių kolekcionierius Synthsoulsizer, breaks kūrėjas Moon Disco ir kt. 
 
Netrukus pagausėsianti Eric ir Vestos šeimyna į savo sodybą pirmąjį rugpjūčio savaitgalį kviečia ir amžinai nerūpestingus festivalininkus, ir turinčius atžalų. Joms – užtikrintas dėmesys ir pramogų pasiūla. Kiek vyresni PKSTVL lankytojai irgi turės kuo užsiimti nusprendę pailsėti nuo šokių – stalo futbolas, stalo tenisas, petankė, „Wii“  ar vos už kilometro telšantis ežeras.
 
Išankstinių bilietų į PKSTVL galima įsigyti užsukus į sostinės kavinę „Cafe de Paris“. Jų kaina ­– 35 Lt, atvykus į festivalį teks mokėti 50 Lt. Organizatoriai pasirūpins baru ir maistu, tad keliaujant užteks tiesiog miegmaišio ir palapinės, kurią pasistatyti bus galima tiesiog po obelimi. Organizatoriai primena nepamiršti ir nusiteikimo praplėsti tarptautinį draugų ir bendraminčių ratą!
 
Daugiau informacijos - www.pkstvl.lt

PKSTVL, raguva, vasaros festivaliai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai