Now Reading
„Biplan“ išleidžia kompaktinę plokštelę „Meilė“

„Biplan“ išleidžia kompaktinę plokštelę „Meilė“

„Biplan“ išleidžia kompaktinę plokštelę „Meilė“

Laikas.lt

Po trejų metų grupė „Biplan“ išleidžia naują kompaktinę plokštelę EP „Meilė“. Šiandien 20 val. grupė šį minialbumą pristatys koncertu Vilniuje, „Vienuolyno kieme“. Nuo šiandien naująjį EP galima įsigyti ir interneto parduotuvėse „Amazon“, „iTunes“ ir kitose. Ankstesnis „Biplan“ albumas „Nuodai P.S. Lyg paskutinį kartą“ pasirodė 2009 metais.

Kompaktinę plokštelę „Meilė“ sudaro per pastaruosius dvejus metus įrašyti, radijo stotyse skambėje, bet dar neišleisti grupės kūriniai – „Plius/Minus (Viskas bus gerai)“, „Meilė“, „Ji sako“, „Fizika“ – ir keli jų remiksai, kuriuos sukūrė ArtG, Hiiso ir Virus J. Albumo leidėjas – muzikos agentūra M.P.3.

„Šiomis dainomis noriu klausytojams suteikti pozityvo ir šviesių minčių. Meilė, kaip ir viskas, kas yra genialu, yra labai paprasta“, – sakė grupės vokalistas Maksas Melmanas. Jį itin džiugina tai, kad šis minialbumas buvo išleistas ir vaizdo klipai nufilmuoti su draugais.

„Biplan“ gitaristui Olegui Sejevui naujasis EP taip pat kelia šiltus jausmus. „Esu patenkintas, kad nepabijojome taip pavadinti albumo. Drąsiai sau leidome dainuoti apie tokį iš pažiūros banalų dalyką kaip meilė. Šiuo leidiniu dedame tašką šiam grupės etapui ir pradėsime kažką naujo.“

Tam pritaria ir bosininkas bei grupės muzikos prodiuseris Seržas Grėjus: „Muzikos prasme iš tiesų užbaigiame tam tikrą etapą, nubrėžiame liniją. Tuo pačiu tai yra gera pradžia padaryti kažką naujo kūryboje, muzikoje ir gyvenime.“

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pirmadienį vakare „biplanai“ su draugais sostinės Rūdninkų knygyne atidarė pirmąją šių „kompaktų“ dėžutę. Pirmąją plokštelę su parašais muzikantai padovanojo knygynui, antroji atiteko vaizdo klipe „Meilė“ nusifilmavusiems grupės draugams Arūnei Urbonaitei ir Mikui Dulevičiui.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top