Now Reading
K. Lavrinovičius su kompanija šėlo sostinės bare

K. Lavrinovičius su kompanija šėlo sostinės bare

K. Lavrinovičius su kompanija šėlo sostinės bare

Alfa.lt

Pirmadienio popietę ilgametis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės narys Kšyštofas Lavrinovičius laiką leido ne tobulindamas tolimus metimus, o kilnodamas ir daužydamas, manoma, svaigaus gėrimo stiklines.

Socialiniuose tinkluose praeiviai pranešė, kad Italijos Sienos „Montepaschi“ rungtyniaujantis krepšininkas sostinės roko bare „Bix“ su kompanija triukšmavo ir išvertė vazoną.

Barmenė teigė, kad K. Lavrinovičius į barą atėjo jau išgėręs ir kad kompanija nėra agresyviai nusiteikusi. Ji patvirtino, kad krepšininkas su kompanija sudaužė keletą bokalų ir išlaistė gėrimus.

Po dar vieno incidento, kai dužo eilinė stiklinė, jie buvo įspėti, kad teks palikti barą.

Po maždaug pusvalandžio į įvykio vietą atvykus vienos televizijos žurnalistams prie jų priėjo kartu su K. Lavrinovičiumi buvę asmenys. Po keleto minučių pokalbio vienas jų kumščiu trenkė į veidą operatoriaus ginti stojusiam vairuotojui. Krepšininkas visus šiuos įvykius pasyviai stebėjo.

Apie 18 valandą prie baro su taksi atvyko K. Lavrinovičiaus žmona, su kuria jis, manoma, išvyko namo. Prie baro „Bix“ taip pat atvyko policijos ekipažas.

Asmuo, trenkęs LNK televizijos vairuotojui, K. Lavrinovičiui išvykus, nusprendė pailsėti netoliese baro, kuriame linksminosi ir prigulė ant pievelės.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

K. Lavrinovičius šiemet su „Montepaschi“ klubu tapo Italijos čempionu. Sezoną jis baigė kartu su kitais dviem Lietuvos krepšininkais – Rimantu Kaukėnu ir Jonu Mačiuliu, kurie šiuo metu rengiasi Londono olimpinėms žaidynėms.

K. Lavrinovičius šiemet trenerio Kęstučio Kemzūros kvietimo į rinktinę nesulaukė.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top