Now Reading
Koks darbas jums tinka pagal horoskopo ženklą?

Koks darbas jums tinka pagal horoskopo ženklą?

Koks darbas jums tinka pagal horoskopo ženklą?

Laikas.lt

Horoskopai padeda įvairiausiose gyvenimo situacijose – galima laikytis dietos, kuri pritaikyta jūsų horoskopo ženklui, galima leistis į jums tinkamiausią ir labiausiai patiksiančią kelionę ar pasirinkti idealų gyvenimo partnerį. Jeigu turite bėdų renkantis profesiją, tai žvaigždės jums gali padėti – koks darbas jums tinkamiausias pagal horoskpo ženklą?

Avinas
Avinai yra stiprūs, entuziastingi, linkę varžytis, tad jiems patiks darbas, kuriame reikėtų nuolat įrodinėti savo vertę. Šio ženklo atstovais puikiai jausis dirbdami darbe, kuriame mokami komisiniai už pasiektus rezultatus. Tai labai drąsūs žmonės, todėl avinai būna puikiais gaisrininkais ar policininkais. Šio ženklo atstovai sugeba labai lengvai bendrauti ir sužavėti žmones, taigi vertėtų pasvarstyti apie darbą reklamos ar viešųjų ryšių srityje.

Jautis
Jaučiai itin vertina stabilumą ir jie sutiks dirbti labai sunkiai, jeigu gaus juos tenkinančias garantijas – pastovų atlyginimą, atostogas, socialines garantijas. Tai ryžtingi, atviri ir metodiški žmonės, kurie lengvai įsilieja į komandą ir tampa vienais patikimiausių jos narių. Šio ženklo atstovai jaučia silpnybę grožiui ir estetikai, todėl mielai dirbs su gėlėmis, maistu, juvelyrika bei prabangos prekėmis. Paprastai jaučiai turi stiprų balsą ir aiškiai dėsto savo mintis, todėl pranešėjo ar vedėjo darbas yra tinkami variantai.

Dvyniai

Dvyniai mėgsta dirbti, tačiau tik tuomet, jeigu darbas stimuliuoja intelektualiai. Tai dvilypės asmenybės, tad jie pageidauja labai įvairaus darbo, didelio kiekio skirtingų užduočių ir mėgaujasi milžinišku tempu. Jiems sunku atlikti pasikartojančias užduotis ir išlaikyti sistemą. Tai puikūs mokytojai, architektai, brokeriai, kurie niekada nestokoja energijos ir yra pasiryžę rasti kūrybiškus problemų sprendimo būdus.

Vėžys
Šie švelnūs ir rūpestingi žmonės jaučia malonumą galėdami padėti kitiems, tačiau tai nereiškia, kad vėžiai geriausių rezultatų pasiekia būdami medikais, veterinarais ar mokytojais, tai puikūs vadovai, kurie sugeba skirti pakankamai dėmesio kiekvienam darbuotojui. Šie žmonės dalija gerus patarimus, jie linkę saugoti aplinkinius. Tai labai atsakingos asmenybės, kurios pasieks daug visose srityse, kuriose reikia priimti svarbius sprendimus ir dirbti su žmonėmis.

Liūtas
Žinoma, kad liūtams labiausiai tinka vadovo pareigos – tai bebaimiai žmonės, kurie sugeba įkvėpti kitus, yra nepriklausomi ir mėgaujasi dėmesiu bei galimybe valdyti situaciją. Liūtams puikiai sekasi nešti didelę atsakomybę, jie džiaugiasi būdami svarbiausiais. Kita vertus, konfliktai dėl liūtų valdingumo taip pat ganėtinai dažni, tačiau šie, įgimtu žavesiu apdovanoti žmonės, juos nuslopina ganėtinai greitai. Liūtai taip pat itin sportiški, taigi jie gali tapti profesionaliais atletais, treneriais, gidais.

Mergelė
Mergelės iš prigimties yra perfekcionistiškos asmenybės, jos didelį dėmesį kreipia į detales, prisimena aibę įvairių smulkmenų ir sugeba idealiai sustyguoti savo dienotvarkę ir veiklą. Tai abstrakčiai mąstantys, tvarkingi žmonės. Mergelėms labai gerai sekasi aptarnavimo sferos darbai, tai puikios padavėjos, vadybininkės, stilistės. Šie žmonės labai gabūs kalboms, tad vertėtų pagalvoti apie žurnalistiką, rašymą, vertėjavimą.

Svarstyklės
Paprastai svarstyklės yra labai gražios fiziškai, šie žmonės labai gracingi, elegantiški, mokantys save tinkamai pateikti, taigi jie gali tapti nepakeičiamais atstovais spaudai ar prezentatoriais. Šio ženklo žmonės labai lengvai bendrauja, jie nuoširdžiai domisi žmonėmis, todėl niekada neturi problemų dirbdami komandoje. Tiesą sakant, komandinis darbas yra būtina sąlyga – svarstyklės daug pasieks tik tuomet, kai dirbs kolektyve, jos gali užimti ir vadovaujančią poziciją. Meniška natūra padeda šiems žmonėms tapti puikiais šokėjais, daininkais, dailininkais.

Skorpionas
Labai aistringos asmenybės su kuriomis dirbti tikrai sunku, tačiau dirbdami vieni skorpionai pasiekia aukštumų. Šie žmonės sugeba susikaupti, jų nevargina aplinkinės smulkmenos ir jie siekia užsibrėžto tikslo. Skorpionai labai smalsūs ir didžiuojasi galėdami atsakyti į sunkius klausimus, tad tai puikūs mokslininkai, gydytojai (ypač chirurgai), detektyvai.

Šaulys
Tai energingi, labai etiški, filosofiški žmonės, kuriems nesunku priimti sprendimus. Tai neblogi vadovai, jeigu komanda linkusi dirbti ir yra pakankamai atsakinga, kadangi šauliai nesugeba būti griežti, o tai kartais kelia problemų. Šauliai mėgsta gamtą, gyvūnus, todėl galėtų dirbti girininkais, veterinarais, kinologais. Šio ženklo atstovai labai mėgsta keliones, jiems patinka susipažinti su kitomis kultūromis, todėl gido darbas taip pat puikus pasirinkimas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ožiaragis
Ožiaragiai labai ambicingi ir iššūkiai jiems reikia daug laimės, jie linkę siekti valdžios, tačiau tą daro astakingai ir sąžiningai. Tai idealūs vadovai, kurie bus pakankamai diplomatiški ir teisingi, tačiau reikiamu metu sugebės išlikti griežti. Ožiaragiams patinka laikytis standartų, tačiau jie retai juos viršija ir nepersistengia, tai nėra tas darbuotojas, kuris sutiks dirbti viršvalandžius. Ožiaragiai puikūs bankininkai, administratoriai, vadybininkai.

Vandenis
Vandeniai yra tikri humanistai, jie siekia pakeisti pasaulį, nori suteikti laimės žmonėms. Tai meniškos ir ekscentriškos asmenybės, tačiau su vandeniais lengva bendrauti, todėl jie gali nesunkiai dirbti komandoje. Kita vertus, vandeniai nesuvokia taisyklių prasmės, jiems sunku prisitaikyti prie pastovaus ir fiksuoto darbo laiko ir krūvio, tačiau tai inovatyvios asmenybės, kurios į problemas žiūri novatoriškai. Vandeniai yra puikūs menininkai, kūrybininkai, išradėjai.

Žuvys
Žuvys laikosi tradicijų, tačiau tai aistringi ir kūrybingi žmonės. Jiems puikiai sekasi menai, tačiau tik klasikiniai – klasikinė muzika, tapyba, baletas. Žuvys turi išskirtinę intuiciją ir labai gerai jaučia aplinką, todėl šiems žmonėms paranku kurti verslą, tai geri projektų vadovai. Šie žmonės taip pat labai myli aplinkinius, todėl galėtų tapti gerais socialiniais darbuotojais, rengti humanitarines misijas.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top