Festivalis „Mandala“ kviečia pažinti ir tobulinti save

Laikas.lt

Vasara – puikus metas keistis. Tam kviečia ir jau antrą kartą organizuojamas savęs pažinimo bei sveikos gyvensenos festivalis „Mandala“, vyksiantis rugpjūčio 3–5 d. kaimo sodybos „Aukštupys“ valdose netoli Vilniaus.

„Sveikatą festivalio rengėjai supranta ne tik kaip kūno stiprybę, bet platesniu, holistiniu požiūriu. Tai – ir dvasios tvirtybė: sveikos emocijos, geri santykiai su savimi, kitais žmonėmis bei aplinka“, - aiškino „Mandalos“ organizatorė Sigita Dabulskytė. 

Gamtoje, greta Merkio upės vyksiančio festivalio dalyvių laukia įtempta programa – paskaitos bei užsiėmimai vyks nuo ankstyvo ryto iki vėlumos.

Renginio lektoriai mokys kaip be vaistų ir operacijų pataisyti sveikatą, pasakos apie subalansuotą mitybą, jaunystę saugančius fizinius pratimus, įvairias jogos ir meditacijos praktikas, taisyklingą kvėpavimą, emocinį lavinimą, kuris padės geriau sutarti su aplinkiniais bei paprasčiau reaguoti į gyvenimo sunkumus.

Dalis festivalio bus skirta saviraiškai, talentų atradimui ir lavinimui. Dalyviai galės išmokti groti Afrikos genčių būgneliais, šokti Bulivudo šokių, velti vilną ir tapyti ant šilko, pasigaminti muilo, natūralios kosmetikos.

Vakarais, pasibaigus mokymams, vyks gyvos muzikos koncertai.

Renginio programa pagal tematiką suskirstyta į keturias dalis ir pavadinta visatos stichijų vardais: Žemės (kūno pažinimas, netradicinė medicina ir gydymas), Vandens (su psichologija ir emociniu lavinimu susiję mokymai), Oro (dvasingumo praktikos), Ugnies (saviraiška ir kūrybiniai užsiėmimai). Užsiėmimus ves instruktoriai iš Lietuvos bei užsienio.

„Šis festivalis skirtas visiems, norintiems tobulinti save“, - teigė S.Dabulskytė.

Į renginį kviečiama atvažiuoti kartu su vaikais, jiems bus paruošta speciali laisvalaikio centro „Smaragdo miestas“ programėlė.

Festivalyje veiks net trys sveiko maisto valgyklėlės, tačiau bus įrengtos ir laužavietės, kuriose bus galima gamintis maistą patiems. Alkoholį vartoti renginyje nebus leidžiama. Užsiėmimai vyks pievoje įrengtose pavėsinėse, o palapinių miestelis įsikurs netoli upės.

mandala, renginiai vasarą, vasara, vasaros festivaliai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai