Now Reading
Atlikėjo Timberlake problemos su plaukais

Atlikėjo Timberlake problemos su plaukais

Atlikėjo Timberlake problemos su plaukais

Alfa.lt

Aktorius ir dainininkas Justinas Timberlake (31) britų žurnalui „Glamour“ prisipažino, kad iki šiol vargsta su savo plaukais, nes jam sunku juos suvaldyti.

Natūralūs Holivudo gražuolio plaukai – garbanoti. Atlikėjas jau kurį laiką juos kerpa itin trumpai, kad šie negalėtų garbanotis. Seniau, norėdamas sutramdyti savo plaukus, atlikėjas naudodavo nemažai įvairių priemonių, kurios, pasak jo, visiškai nepadėjo, net atvirkščiai – plaukai tapdavo visiškai nepaklusnūs.
„Kuo daugiau naudodavau įvairių priemonių, tuo daugiau man tekdavo su jais kovoti. Aš netgi stengdavausi rečiau plauti galvą, nes pastebėjau, kad dažnas galvos plovimas irgi kenkia mano plaukams“, – teigia naujoji kino žvaigždė.

Prakalbus apie kitas grožio priemones, antai kaip losjonas po skutimosi, vaikinas kategoriškai atsisako jas naudoti, nes jam nepatinka kvepėti gėlėmis ir kitais augalais.

Pasiteiravus, kieno iš šiuolaikinių žvaigždžių stiliumi jis žavisi, J. Timberlake atsakė, kad tokio neturi, nes jam mielesnis praėjusių laikų garsenybių aprangos stilius, pavyzdžiui, Franko Sinatros ar Elvio Presley‘io.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top