Now Reading
„Galapagai / Roko naktys“ – įspūdžių lavina skriejant virš vandens

„Galapagai / Roko naktys“ – įspūdžių lavina skriejant virš vandens

„Galapagai / Roko naktys“ – įspūdžių lavina skriejant virš vandens

Laikas.lt

Festivalyje „Galapagai / Roko naktys 2012“ debiutuos ne tik muzikiniai monstrai „Chase & Status“ ir „OOMPH!“. Tikėtina, jog visiškai naujų netikėtų būsenų patirs ir Zaraso saloje apsilankysiantys vasarotojai. Tokią galimybę jiems suteiks festivalyje įsikursiantis vandenlenčių parkas. Šio Lietuvoje naujo ekstremalaus sporto entuziastai tvirtina, jog šokinėjimas vandens slidėmis nuo tramplyno ištaško visas negatyvias mintis ir priverčia pasijusti nauju žmogumi.

„Ruošdami festivalio pramogų programą siekėme, kad ji būtų ne tik kuo įvairesnė, bet ir išties įtrauktų žmones, paskatintų juos kaip reikiant atsipalaiduoti nuo kasdienybės. Manau, vandenlenčių parkas bus viena iš tokių pramogų. Neabejoju, jame patirti įspūdžiai bus nauji daugeliui festivalio gerbėjų. Be abejo, veiklos netrūks ir tiems, kuriems ekstremalūs pojūčiai nėra būtini“, – sako festivalio „Galapagai / Roko naktys 2012“ prodiuseris Algirdas Barniškis-Blėka.

Vandenlenčių parkas „Wake the monster“ – tai mobilus traukos lynų įrengimas sumontuotas ežere. Sistemos atramos pastatytos skirtinguose telkinio krantuose, o tarp atramų viršaus nutiestas ratu besisukantis lynas. Prie lyno pritvirtinta traukos virvė, už kurios laikydamasis lankytojas traukiamas vandens paviršiumi naudojant vandenlentę, vandens slides ar kt. vandens sporto inventorių.

Pasak parko savininkų, ši pramoga yra visiškai saugi ir tinka pradedantiesiems sportininkams, ekstremalių įspūdžių gerbėjams. Skrieti vandens paviršiuje galės neriboto amžiaus festivalio lankytojai, tačiau, anot ekspertų, šia pramoga dažniausiai užsiima 14-35 metų amžiaus žmonės.

Be vandenlenčių parko, Zaraso ežeras lankytojus pasitiks ir kitomis vandens pramogomis. „Šlapius“ įspūdžius garantuos plaukiojimas pripučiama baidare, vaikščiojimas ant vandens įsitaisius specialiame kamuolyje, azartą bus galima išlieti ir žaidžiant vandens ritulį.

„Galapagų / Roko naktų 2012“ aktyviųjų pramogų sąraše taip pat puikuojasi katapulta, žmogų galinti saugiai iššauti į 20 metrų aukštį, „išdykėlių rojumi“ pramintas batutas, leisiantis atlikinėti įvairius triukus ore ir net varžytis tarpusavyje. Tiems, kuriems arčiau širdies ne skraidymas, o laipiojimas, save galės išbandyti ant specialios alpinisto sienos. Lenktynių gerbėjams bus pasiūlytas netradicinis būdas – varžytis ridenantis nuo kalniuko įlindus į pripučiamus kamuolius.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Rugpjūčio 3-4 d. Zaraso saloje vyksiantis jubiliejinis 10-asis muzikos ir pramogų festivalis „Galapagai / Roko naktys 2012“ subūrė kaip niekad ryškų grupių žvaigždyną. Kokybiškos ir „šviežios“ muzikos dozę garantuos populiarusis Didžiosios Britanijos duetas „Chase & Status“, viena revoliucingiausių figūrų Vokietijos alternatyvaus roko scenoje „OOMPH!“, Gibraltaro rokeriai „Breed 77“. Lietuvos ir kaimyninių šalių sceną atstovaus Andrius Mamontovas, „BIX“, „Krambambulya“ (Baltarusija), „Laime Pilniga“ (Latvija), „Nevesis” (Estija) bei dar per keturias dešimtis atlikėjų.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top