Now Reading
Pasidaryk pats. Drabužių transformacijos, kurioms nereikia adatų

Pasidaryk pats. Drabužių transformacijos, kurioms nereikia adatų

Pasidaryk pats. Drabužių transformacijos

Laikas.lt

Žmonių norai dažnai prasilenkia su galimybėmis – gali trukti laiko, pinigų ar idėjų, tad siūlome jums transformuoti savo senus drabužius ir suteikti jiems naują formą! Užtruksite akimirką, piniginėje vėjai nešvilpaus, o draugus nustebinsite savo kūrybiškumu.

Senosios mokyklos marškinėliai

Kada paskutinį kartą rankose laikėti muzikos kasetę? Įtariame, kad senokai, tačiau neabejojame, kad jos tebekelia mielus prisiminimus, tad išsitraukite jas iš spintų glūdumos, aptepkite tekstiliniais dažais ir atspauduokite marškinėlius!

Karoliai iš senų marškinėlių

Jeigu ieškodami kasečių atrode senus, suplyšusius ar kitaip sugadintus marškinėlius, tai neskubėkite jų išmesti – keletas čekštelėjimų žirklėmis ir turėsite stilingą kaklo papuošalą.

Vaikino suknelė

Ne, vaikinų vilktis sukneles nekviečiame (nors nesame prieš), siūlome merginoms įsisukti į brangiausiųjų spintas, susirasti gerokai per didelius marškinėlius, surišti rankoves ir turėsite suknelę, kuri idealiai tinka vasaros festivaliams.

Iš marškinių į suknelę

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Sukiojantis vaikino spintoje galima prigriebti ir marškinius, o šiame vaizdo siužete pamatysite, kaip juos galima transformuoti į suknelę ar sijoną.


Kompiuterio krepšys iš džemperio

Jaukūs, dideli ir minkštučiai džemperiai yra puikus dalykas, kompiuteriai taip pat neblogas reikalas, tad kodėl gi jų nesujungus į vieną?
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top