Now Reading
Avril Lavigne pasipuošė pankiška šukuosena

Avril Lavigne pasipuošė pankiška šukuosena

Avril Lavigne pasipuošė pankiška šukuosena

Laikas.lt
Parengta pagal dailymail.co.uk informaciją.

Lengvo punk – rock atlikėja Avril Lavigne susigrąžino natūralią plaukų spalvą ir įrodė savo prielankumą pankų kultūrai išsiskusdama smilkinį. Mados pasaulio apžvalgininkai sutartinai skelbia, kad toks žingsnis teisingas ir sveikintinas, tačiau truputį pavėluotas. Kita vertus, juk Avril visada mėgo laužyti taisykles.

Išskusto smilkinio madą įnešė modelis Alice Dellal, kurios šukuosenos išpopuliarėja akimirksniu – ši mergina viena iš pirmųjų ėmė plaukus dažyti ombré spalva, kuomet plaukai šviesėja nuo šaknų iki galiukų. Jos pavyzdžiu vėliau pasekė daugelis garsių merginų, tačiau didžiausias išskusto smilkinio bei ombré plaukų spalvos bumas buvo prieš metus.

Balandžio mėnesį Avril Lavigne priminė piktąją kailių maniakę Cruella de Vil iš filmo vaikams „101 dalmantinas” – jos medaus spalvos plaukus dengė juodas viršugalvis. Nieko keisto, kad jau po keletos mėnesių atlikėja nusprendė atsinaujinti. Avril Lavigne visada kruopščiai planuoja savo įvaizdį: „Visada kovoju, kad mano išvaizda atspindėtų tikrąją mane… Ne kartą pareikalavau nespausdinti tikrai puikių nuotraukų, kadangi jose nebuvau panaši į save. Niekada nesivilksiu jokių kekšiškų drabužių, neatidengsiu užpakalio, pilvo ar krūtinės,” – MTV kartą pasakojo atlikėja.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

27 – erių kanadietės stiliaus pokyčiai susiję ir su jos aktyviu grįžimu į muziką, atlikėja žada, kad naujasis albumas laabiau patiks platesnei auditorijai, kadangi jame bus daugiau „pop ir linksmybių”, tačiau jos senieji, prie roko pratę, gerbėjai taip pat nenusivils.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top