Now Reading
Astrologinės geros birželio nuotaikos prognozės

Astrologinės geros birželio nuotaikos prognozės

Astrologinės geros birželio nuotaikos prognozės

Daiva Markauskienė

Birželis tikrai nėra džiugiausias šių metų mėnuo – iškils nemažai problemų, slėgs įtampa. Vis dėlto svarbu neapsunkti nuo jų naštos, netapti kankiniais. Juk viskas praeina, o lengvumas, džiugumas, juokas gali padėti neįklimpti į fatalizmo liūną, iš kurio paskui sunku bepakilti. Juolab, kad antrąją mėnesio pusę atmosfera palaipsniui skaidrės, o liepa bus iš tiesų džiugi.

Visiems džiugiausios birželio dienos, palankios linksmai bendrauti, mylėti, švęsti, žaisti su vaikais, kai negalima būti niūriam ar pernelyg rimtam, uždaram: 6, 13, 22, 23.

Avino humoras gali kartais būti kiek tiesmukas, grubokas, tačiau nuoširdus, be klastos. Avinukas žvalus, mėgsta pajuokauti, bet tai nereiškia, kad būtinai supras jūsų juokus jo atžvilgiu. Jei sugalvosite tai daryti, pasirūpinkite saugiu atstumu.

Šiuo metu tiek daug lakstymo, rūpesčių, santykių aiškinimosi, rodos, nebėra kur rasti laiko juokui. Tačiau jo atrasite – tai būdas save padrąsinti, nepasiduoti. Džiugiausios dienos – 13, 14, 23, 24.

Jautis. Iš pradžių gali atrodyti, kad humorą jis nelabai supranta – greičiau linkęs viską priimti tiesiogiai. Gerai jaučiasi, kai santykiai ir aplinka yra aiški, saugi. Nepersistenkite su juo juokaudami, nes gali ne taip suprasti ar įtarti, kad norite iš jo pasityčioti. Turi savitą, kiek flegmatišką humoro jausmą, kartais nesuprasite – juokauja ar rimtai kalba.
Neakcentuokite finansinių problemų, neerzinkite savęs mintimis apie išgyvenimą ir rasite, kuo pasidžiaugti. Nuo 21 dienos jums prasidės lengvesnis laikotarpis, bendrauti seksis lengviau.

Dvynys – šmaikštuolis, neieškantis žodžio kišenėje, daug ką linkęs nuleisti juokais, nes nemėgsta dramatiškų situacijų. Jo humoras lengvas, nežeidžiantis – gali be problemų pasišaipyti ir iš savęs. Tai jam būdas atpalaiduoti kitus, sukurti laisvą bendravimo atmosferą.
Šiuo metu likimas jūsų nelepina – atvirkščiai, pateikia praeities sąskaitas. Šaunu, kad nepasiduodate, įgyjate optimizmo – gebėjimas pasijuokti iš sunkumų dabar jums labai reikalingas. Gerai, jei kartu plėstųsi ir jūsų pasaulėžiūra, akiratis.

Vėžio nuotaika priklauso nuo permainingo Mėnulio. Humoro jausmas taip pat. Reikia matyti, kada jis nusiteikęs juokauti, o kada ne. Kai prastos nuotaikos, geriau nelįskite, palaukite, kol ji praeis, bet būdamas geros nuotaikos jis gali tapti kompanijos siela, sušvytėti šelmišku humoru.
Šiaip jau ne pats linksmiausias mėnuo, kai labiau norisi vienatvės, pasislėpti kur nors giliai. Lengvesnis, gana džiugus laikotarpis prasidės nuo 21 dienos.

Liūtas – džiaugsmo šaltinis aplinkiniams, mokantis sukurti šventę aplink save. Juokas užkrečiantis, geraširdiškas, nuoširdus. Jei tik kartais neužvaldo puikybė, būti šalia jo visiems poilsis, atgaiva. Beje, Liūtas nemėgsta, jei juokaujama apie jo trūkumus.
Nemaža dėmesio reikalauja draugų aktualijos, tenka peržvelgti senas svajones – tai ne visada kelia džiaugsmą. Tinkamas metas sušvytėti savo kūrybingumu, sukurti šventę sau ir kitiems – 13, 14 dienos. Puikios, džiugios, kūrybingos – 22, 23 dienos.

Mergelė nelabai supranta humorą, linkusi išsiaiškinti viską tiksliai, pažodžiui, būti tikra, ar teisingai suprato. Pokštų gali kartais ir nesuprasti, tačiau stengsis palaikyti linksmą nuotaiką – netgi pokštais, nes mėgsta bendrauti, kalbėtis, dalytis idėjomis.
Šiuo metu keliami dideli reikalavimai bei pretenzijos darbe – gal net ir per griežti. Šiek tiek pamirškite ambicijas ir savigraužą. 6 diena puiki poilsiui, meilės pasimatymams, linksmam bendravimui. Nuo 21 dienos prasidės lengvesnis metas – svajokite, dalykitės idėjomis.

Svarstyklių humoras – santūrus, elegantiškas. Jį galima pavadinti „anglišku humoru“. Labiausiai jas erzina stačiokiškas bendravimas, familiarūs pokštai, juokeliai. Tokius žmones jos laiko prasčiokais, neišauklėtais, tiesiog nustoja su jais bendrauti arba atsitveria santūrios ironijos siena.
Mažiau rūpinkitės dėl to, „ką žmonės pasakys“. Savo autoritetą reikia saugoti, bet praverstų ir paprastumas – juk niekas nelinki jums blogo. 1, 9, 22–23 dienos palankios meilei, draugystei, įvairioms šventėms, kultūriniams renginiams.

Skorpionas mėgsta juodąjį humorą – čia jis tikras meistras. Visada pataiko į silpną vietą, taikliai iškelia į viešumą slaptus faktus. Jis kaip varnas – gali pokštaudamas iškranksėti jums ateitį, atverti giliausias jūsų paslaptis.

Nors jums „kuo blogiau, tuo geriau“ ir šiuo metu labai traukia į niūrią romantiką bei dramas, vis dėlto galima pasiieškoti kraują kaitinančių, tačiau nežalojančių pramogų. Neblogas, aistringas 1 dienos vakaras, romantiška 10 diena, o nuo 21 dienos prasidės pakilesnis laikotarpis, kai labiau norėsis bendrauti, keliauti, atsiverti (aišku, kiek jums tai įmanoma).

Šaulys – didžiausias pokštų bei linksminimo meistras, turintis neišsenkamas anekdotų atsargas visiems gyvenimo atvejams. Labiausiai jis nemėgsta paniurusių žmonių, depresyvios atmosferos, kurią tuoj pat stengiasi išsklaidyti, o aplinkiniams įkvėpti optimizmo, meilės gyvenimui. Tiesa, juokeliai kartais gali būti gruboki, net įžeidūs.
Šiuo metu labai daug kas priklauso nuo partnerio. Tai gali žeisti jūsų savimeilę. Kartais atrodo, nors persiplėšk, bet vis tiek visiems negerai. Svarbu išmokti susiderinti su partneriu ir neprarasti savasties. 13, 14, 22, 23 dienomis jūsų įgimtas optimizmas pralauš visas sienas.

Ožiaragis šiaip jau visada rimtas, solidus, net kiek paniuręs, tačiau kai kurie geba stebėtinai suderinti rimtą povyzą ir netikėtai pažirusį humorą, pokštus. Tai tarytum atsipalaidavimo pertraukėlė, po kurios staiga vėl grįžtama prie rimtų darbų.
Šiuo metu per daug rūpesčių darbe, o dar ir sveikata šlubuoja, tad kur jau ten juoksies. O gal kaip tik vertėtų? Kartais, kai nežinia, ką daryti, juokas padeda išsklaidyti susikaupusią įtampą. Panaudokite tam 6, 16 dienas. Mėnesio pabaigoje našta kiek palengvės – dalį jos perims partneriai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vandenio humoras keistokas, ekscentriškas – kartais neaišku, jis pokštauja ar rimtai kalba. Nemėgsta nuvalkiotų juokelių, anekdotų, gali atsainiai, bet nepiktai prunkštelėti dėl pašnekovo ribotumo. Tai paradoksų meistras, mėgstantis linksmas, nevaržančias kompanijas.
Šis metas jums kiek lengvesnis nei kitiems – galbūt dėl jūsų neprisirišimo prie materialių problemų, apribojimų. Vis dėlto yra ką pamąstyti apie tai, kaip išreikšti savo kūrybą, kuria kryptimi pakreipti svajones. Lengviau, džiugiau tai suvokti bus 1, 9, 13–14, 22–23 dienomis.

Žuvys nėra pats linksmiausias ženklas – dažniau jos svajingos, susimąsčiusios. Nevertina stačiokiško, grubaus kišimosi į jų pasaulį, nuo to gali gintis daugiaprasmiais kalambūrais, užuominomis. Savoje kompanijoje nustebins subtiliu humoru, sukurs atsipalaidavimo atmosferą. Jų humoras su gilia potekste, daugiasluoksnis – kaip meno kūrinys.

Dabar jums sunkokas metas, verčiantis įsigilinti į šeimos, nekilnojamojo turto reikalus, problemas. Iš to maža džiaugsmo. Optimizmas, džiaugsmas bei noras juoktis grįš nuo birželio 21 dienos, kaip ir kūrybingumas, meilė, noras dalytis ja su kitais.

*Kalbama apie archetipinius Zodiako ženklus, tipišką jų reakciją, o nė vienas iš mūsų nesame veikiami tik vieno ženklo – paprastai mes tapatinamės su Saulės padėtimi gimimo metu, kurią ir vadiname „savo Zodiako ženklu“. Taigi tai, kas pasakyta, galios tik tipiškiems, ryškiems atitinkamo ženklo atstovams.

„Kviečiu mokytis pažinti save „Gyvosios astrologijos“ kursuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje.

I kursas „Gimimo horoskopo analizė“
II kursas „Prognozavimo pradmenys, suderinamumas“
Vilniuje ir Kaune kursai vyks kartą per savaitę: Kaune trečiadieniais, Vilniuje savaitgaliais. Iš viso 10 mokymų po 4 valandas. Klaipėdoje kursai vyks kartą per mėnesį, savaitgaliais, – 5 pamokos po 8 valandas.
Būtina išankstinė registracija adresu [email protected]. Kursus veda Daiva Makauskienė. Išsamesnė informacija www.dharma.lt, tel. 8 612 96 007.



Šis straipsnis publikuotas birželio mėnesio „Laikas.lt“ žurnale tema JUOKAS, kurį galite rasti Vilniaus, Kauno ir Šiaulių viešose vietose arba čia. Kiti numerio straipsniai:

A. Čekuolis apie šių dienų senmergystės ir senbernystės realijas
Tadas Vidmantas prašė pakeisti šį pavadinimą (interviu)
Žinomų žmonių anekdotai
Aktorius Kirilas Glušajevas: „Visiškai timta – tai, iš ko mes juokiamės“
Dantų pasta baltai šypsenai
Humoras Europos kine
Studija DADADA pildo „gyvenimo aprašymas“
Vilniaus gatvių praeivių šypsenos
Plaukuotas moters kūnas – šios vasaros tendencija?
Stovyklos „Nebūk višta“ jėgos aitvarų instruktorė Aistė 
Tomas Misevičius – durų akutę uždengti mėgstantis dailininkas
Sužinok daugiau apie jogo rūšis

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top