Now Reading
Lietuvos didžėjai kovos dėl šanso sudrebinti Europą

Lietuvos didžėjai kovos dėl šanso sudrebinti Europą

Lietuvos didžėjai kovos dėl šanso sudrebinti Europą

Laikas.lt

Šiemet jau dvyliktą kartą bus organizuojamas naujus šokių muzikos talentus atrandantis projektas Europoje – „Movida Corona 2012“. Konkurse, kuriame kasmet pasirodo vis daugiau talentingų didžėjų, jau ketvirtus metus iš eilės kviečiami dalyvauti ir Lietuvos atstovai.

„Komisijos atrinkti didžėjai publiką linksmins dviejų pusfinalių metu Palangos paplūdimyje „Mojo Lounge“ bare, o geriausiai pasirodžiusieji rugsėjo mėnesį susikaus finale Vilniuje. Vėliau talento iš Lietuvos lauks Pabaltijo turnyras – Taline lietuvis kovos su geriausiu Latvijos ir Estijos didžėjumi dėl teisės užlipti ant didžiosios scenos Stokholme – ten vyks „Movida Corona 2012“ didysis finalas“, – apie konkurso eigą pasakojo vienas iš projekto rengėjų Danielius Mironas.

Praėjusių metų Lietuvos ir Pabaltijo šalių nugalėtojas DJ Groovy paklaustas, koks yra jo sėkmės receptas, tikino, kad nuoseklus darbas, didelė silpnybė muzikai ir tikėjimas tuo, ką darai, anksčiau ar vėliau atveda iki pripažinimo. „Movida Corona“ čempionatas – tai dar vienas didelis iššūkis mano DJ karjeroje, kurį buvo smagu priimti ir įgyvendinti su kaupu“, – sakė lietuvoje gerai žinomas house stiliaus muzikos didžėjus.

Pasak D. Mirono, ryškiausių Europos šokių muzikos žvaigždžių šiemet laukia išties įspūdingi prizai – nugalėtojas turės galimybę dalyvauti leidžiant „Pacha Recordings“ įrašus bei vyks į „Movida Corona 2012“ turą po Europą, kuriuos organizuos pati „Pacha“. Antros vietos laimėtojas keliaus groti į 2013 metais Majamyje vyksiantį renginį – „Ultra Music Festival“, kur susitinka garsiausi viso pasaulio DJ scenos vardai, o Lietuvos finalo nugalėtojo taip pat laukia vertingas prizas – profesionalios DJ ausinės.

Projekto organizatoriai žada, kad šiais metais didžėjų kalvėje skambės ne tik house stiliaus muzika – konkursas taps daug atviresnis naujovėms ir dalyviai jau dabar kviečiami siųsti madingus šiuolaikinės šokių muzikos miksus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Lietuvos didžėjai, siekantys sulaukti tarptautinio pripažinimo, paraiškas dalyvauti konkurse turi pateikti tarptautinėje svetainėje www.movidacorona.com iki liepos 6 dienos.

Atrankiniai turai šiais metais vyks „Mojo Lounge“ paplūdimio bare Palangoje liepos 28 ir rugpjūčio 11 dienomis, o Lietuvos finalas vyks rugsėjį Vilniuje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top