Talentų banke - fotografijomis pasakas interpretuojanti Agnė

Laikas.lt

Naujausia „Talentų banko“ dalyvė, savo fotografijomis kultines pasakas į šiandienos Lietuvą perkelianti Agnė Solovjovaitė, svajonių nevaržo: „Fotografija mane veda tolyn. Aš myliu gyvenimą, kuris tikiuosi man leis fotografijoje ištobulėti tiek, kad galėčiau sau pasakyti: „Agne, tavo nuotraukos užvaldys pasaulį“

Skaitome Agnės laišką toliau:

Fotografija man yra ne tik darbas ar studijos, tai didžiulė aistra, malonumas, hobis, ir meilė. Galbūt tai nėra talentas, nes aš fotografiją įsimylėjau ir tiesiog fotografavau nuolatos, kol pradėjau tobulėti, bet entuziazmo ir virpesio širdyje, kurį sukelia fotografija - neišmoksi.

Pridedu savo baigiamojo darbo nuotraukas. Į jas įdėta ne tik daug darbo ir laiko, bet ir laaabai daug meilės. Tai pasakų interpretacijos remiantis šių laikų aktualijomis ar problemomis.

Kartu su magiškomis, bet stiprią socialinę žinutę nešančiomis fotografijomis Agnė atsiuntė ir išsamų kiekvienos jų aprašymą. Pavyzdžiui, štai kaip ji apibūdina šią fotografiją, pavadintą „Kitoks undinėlės pasaulis“:



Ši nuotrauka interpretuoja Undinėlės pasaką. Undinėlė sėdi šalia betoninio tunelio, aprašinėto grafiti, aplink mėtosi šiukšlės. Undinėlė pasakiška, tačiau ją supantis pasaulis toli gražu nėra pasaka. Ši nuotrauka turėtų asocijuotis su tuo, kad mes gyvename nuostabiame pasaulyje, mus supa daugybė gamtos stebuklų, tačiau mes niokojame viską. Šiukšlinimas, teršimas, ekologijos griovimas yra aktuali šių dienų problema. Vietoje gėlo vandens rojaus, Undinėlė gyvena apterštame nuotekų tunelyje, tarp betono ir šiukšlių.

Daugiau Agnės darbų galite pamatyti mūsų nuotraukų galerijoje, Agnės internetinėje galerijoje arba jos gerbėjų puslapyje Facebook'e.


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

Agnė Solovjovaitė, fotografė, talentai

Naujausi komentarai
ajajaai
2012-08-11, 19:54
Manau, kad gėda kopijuoti idėjas ir vadintis talentu banku. Dina Goldstein kartais neįkvėpė? http://dinagoldstein.com/fallen-princesses/
:)
2012-06-25, 11:59
Nuotraukos gražios, tačiau kodėl būtinai dabar pasakos, jei ir Marla Singer tik neseniai tuo užsiėmė? Jūs čia konkuruojat ar kaip?
MiLedi
2012-06-20, 21:38
Idėja super! Nuotraukos taip pat! Šaunuolė;)
Ramėžė
2012-06-12, 04:13
nerealios idėjos ir jų išpildymas!
*
2012-06-10, 23:51
Laabai gera idėja.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai