Now Reading
Vilniuje atidarytas „Julia Janus“ mados ir gyvenimo būdo salonas

Vilniuje atidarytas „Julia Janus“ mados ir gyvenimo būdo salonas

Vilniuje atidarytas „Julia Janus“ mados ir gyvenimo būdo salonas

Laikas.lt

Antradienį Vilniaus gatves papuošė neįprastas mados pristatymas – 10 žavingų moterų, pasipuošusių naujos „Julia Janus“ kolekcijos rūbais, juos pristatė važiuodamos ant nedidelių miesto dviračių. Originaliu mados pristatymu buvo atidarytas naujasis „Julia Janus“ salonas mados ir stiliaus centre „Europa“.

„Ilgai kaupiausi tokio salono sukūrimui. Esu patenkinta mūsų su jauna interjero dizainere Milda Jasponyte pasiektu rezultatu. Labai padėjo ir prekybos centro „Europa“ palaikymas bei padrąsinimas nebijoti eksperimentuoti,“ – teigė dizainerė Julija.

Neįprastą mados pristatymą sugalvojusi dizainerė Julija siekė ne tik pristatyti naujausią kolekciją ir atidaromą naują saloną, bet ir atkreipti vairuotojų dėmesį į dviratininkus, kurių kasmet sparčiai daugėja miesto gatvėse. Dizainerės Julijos teigimu, žavios moterys ant dviračių agresyvius vairuotojus gali paveikti stipriau nei baudos bei grasinimai.

Tarp pristatyme dalyvavusių modelių nebuvo nė vienos profesionalios manekenės. „Jei esi fotogeniška, natūraliai graži, moki gerai važiuoti dviračiu, nešioji ne tik S dydžio drabužius ir gyveni Vilniuje, kviečiame dalyvauti „Julia Janus“ kolekcijos pristatyme,” – į šį išplatintą kvietimą atsiliepė per 150 moterų. Dauguma atrinktųjų – skirtingose srityse dirbančios, įvairaus amžiaus bei kūno sudėjimo mamos.

Atidarymo svečiai negailėjo komplimentų naujojo salono interjerui, sukurtam virtuvės tema: didžiulis, podiumą primenantis stalas, serviruotas indais su aksesuarais viduje, dizainerės Julijos kurtas šviestuvas su virtuvės įrankiais, tikras baseinėlis su gyvomis spalvotomis žuvytėmis, dizainerės Julijos močiutės ranka rašyti receptai ant sienų. Interjere vyrauja medžio, vandens ir gyvybės elementai, praturtinti miestietiško gyvenimo atributais. Visa salono aplinka konceptualiai ir spalviškai suderinta su „Julia Janus“ pristatomais rūbais bei aksesuarais.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šalia jų salone galima rasti pačios dizainerės atrinktų, išskirtinių knygų kulinarijos ar gyvenimo būdo temomis ir net specialios „Julia Janus“ kavos bei arbatos. „Siekiame, kad mūsų centro parduotuvės turėtų kuo individualesnį veidą, tad džiaugiamės originaliu „Julia Janus“ sprendimu – juk tokioje parduotuvėje ne tik malonu ieškoti suknelės, bet ir tiesiog pabūti,“ – sako „Europa“ vadovė Gintarė Urnevičienė.

Naujasis „Julia Janus“ salonas mados ir stiliaus centre „Europa“ – jau antrasis šio prekės ženklo salonas Vilniuje. Dar vienas garsios dizainerės salonas įsikūręs Klaipėdoje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top