Now Reading
Kokiais maudymosi kostiumėliai puošimės šią vasarą?

Kokiais maudymosi kostiumėliai puošimės šią vasarą?

Kokiais maudymosi kostiumėliai puošimės šią vasarą?

Parengta remiantis Millionlooks.com
thecelebritycafe.com
ashiontrendseeker.com

Vasara prasideda jau penktadienį, ir kai kas iš Jūsų jau spėjo pradėti maudymosi sezoną. Ir nors ne kiekviena skaitytoja naujais maudymosi kostiumėliais pasirūpina kasmet ir šauniai naudoja senus numylėtus maudymukus, vis tiek siūlome pasižvalgyti po šios vasaros madingiausiųjų sąrašą. Ir ne vien todėl, kad sužinotumėte, kas madinga, o ir atrastumėte įdomių ir netikėtų idėjų. Nes, kaip sako visiems žinoma frazė, svarbiausia rengtis ne madingai, o tau tinkančiais ir patinkančiais apdarais.

Raštai rašteliai

Įvairiausio pobūdžio raštai buvo ir bus madingi visada. Ne išimtis ir šis sezonas, kuriame vyrauja gėlės  bei įvairios geometrinės formos. Ypač madingi įvairūs egzotinių gyvūnų raštai. Žinoma, naudojant egzotinių gyvūnų raštus nereiktų persistengti ir geriau atrasti ypatingų derinių, nei visiems jau šimtą kartų žinomas leopardas ar tigras.

Per vieną petį

Kitas labai madingas šios vasaros atributas – maudymosi kostiumėlio petneša eina tik per vieną petį.

Įvairūs iškarpymai

Vientisas maudymosi kostiumėlis – gražu, bet kodėl jo nepaįvairinus įvairiais iškirpimais šonuose? Tokie maudymosi kostiumėliai atrodo labai seksualiai, tik nerekomenduojama su jais degintis, jei nenorite savo kūną papuošti įvairių iškarpymų įdegiu.


Architektūriniai

Architektūriai maudymosi kostiumėliai – tarsi Jūsų asmeniniai architektai suformuoja norimą taliją ir paslepia tai, ko nereikia matyti.

Vintažiniai

Vintažinio stiliaus maudymosi kostiumėliai, kaip ir pats vintažas, madingi ne pirmą vasarą ir su jais atrodysite ypač moteriškai. Ypač madingos kelnaitės paaukštintu liemeniu, kurios sugrąžins jus į Pin-Up merginų laikus.

Ir nebijokite, su vintažiniu maudymosi kostiumėliu tikrai atrodysite gražiai, nes dizaineriai taip sukombinavo viršų su apačia, kad derėtų tiek kuklus senamadiškumus su šiuolaikiniu seksualumu. Pagrindiniai vintažinio maudymosi kostiumėlio principai:

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

  • Uždaras v iršus
  • Berniukiški šortukai
  • Paaukštintas liemuo
  • Suveržtas liemuo
  • Surišama viršutinė dalis

Nėriniai ir juostelės

Įvairūs nėriniai ir juostelės Jūsų maudymosi kostiumėlį pavers romantišku ir mergaitišku, tačiau šių priedų turėtų vengti tos, kurios norėtų atrodyti lieknesnės, nes nėriniai ir juostelės ant klubų juos optiškai didina.

Raištelių rojus

Pamirškite, jog maudymosi kostiumėliui pakanka keleto raištelių. Kuo jų daugiau, tuo gražiau!

Baltuma

Balta spalva – amžina klasika, kuri puikiai atrodo ant įdegusio kūno.

p.s. čia rasite, kokie maudymosi kostiumėliai buvo madingi 2011-aisias, o čia – 2010 metų mados.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top