Now Reading
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Liūtas

Poros suderinamumas pagal horoskopą. Liūtas

Poros suderinamumas pagal horoskopą. Liūtas

Laikas.lt

Astrologija teigia, kad horoskopo ženklas gali lemti daugelį dalykų – poros santykių sėkmė taip pat priklauso nuo zodiako ženklo. Ar kada susimąstėte, kodėl su vienais žmonėmis jums sekasi bendrauti žymiai geriau nei su kitais? Galbūt jūsų gyvenimo kelyje pasitaikė tų, kurie erzina tiesiog savo buvimu toje pačioje patalpoje? O galbūt jūsų, atrodytų, perspektyvūs santykiai galiausiai iširo? Kaltę galite suversti savo zodiako ženklui! Siūlome įsitikinti, ar jūsų partneris jums tinka, remiantis horoskopu.

Liūtas. Liepos 23 – rugpjūčio 23.

Stichija: Ugnis
Planeta: Saulė
Diena: sekmadienis
Devizas: „Aš noriu“
Spalva: oranžinė, auksinė, šviesiai ruda ir skaisčiai raudona
Akmuo: gintaras, chrizolitas, olivinas ir topazas

Liūtas su Avinu
Tiek avinas, tiek liūtas yra pakankamai agresyvūs, siekiantys valdžios, ganėtinai egoistiški. Avinas nė neketina užimti antrosios vietos, o liūtui reikia pastovaus dėmesio ir neišsenkančio susižavėjimo. Avinas gali leisti liūtui vadovauti viešumoje ir mėgautis aplinkinių dėmesiu, jeigu liūtas sutiks didžiųjų gyvenimo sprendimų priėmimą perleisti savo partneriui. Šią porą visada gali suvienyti ir sutaikyti seksas – abu partneriai itin aistringi. Tokia sąjunga gali būti ilgalaikė, jeigu abu partneriai pakanakamai taktiški ir jautrūs vienas kito atžvilgiu.

Liūtas su Jaučiu
Abu ženklai yra labai tvirtos ir nepajudinamos asmenybės. Konfliktams įsisenėjant liūtai agresyvėja, o jaučiai užsisklendžia savyje, tad kompromisų paieškos tampa beveik neįmanomomis. Liūtams natūralu užimti vadovaujančią poziciją miegamajame. Jaučiai gali suteikti liūtams reikalingą dėmesį, tačiau kartas nuo karto jie norės to paties. Liūtams nesutikus suteikti jaučiams reikalingo dėmesio ramūs jaučiai gali pradėti pykti, o tai papildomai skatina liūto konftiktišką būdą. Tvarkingus jaučius ilgainiui ima erzinti liūto nesugebėjimas planuoti ir vėliau atsakingai vykdyti savo planus. Ženklai vienas kitą traukia seksualiai ir kartais emociškai, tačiau to nepakanka įveikti kliūtims.

Liūtas su Ožiaragiu
Organizuoti ir tvarkingi ožiagariai nei supranta, nei pateisina impulsyvų liūtų elgesį. Liūtai gali supykti labai greitai, tačiau greitai ir atsileidžia, tačiau ožiaragiai susitaiko labai lėtai ir retai pamiršta nuoskaudas. Liūtams gali pasirodyti, kad ožiaragiai pernelyg mažai rodo savo jausmus ir meilę, net jeigu ožiaragiai ir išmoksta būti meilesniais, tai ilgainiui liūtams jie tampa nuobodūs. Kita vertus, ožiaragiai aistringesni lovoje, nors ir nėra labai kūrybiški šioje srityje. Šie ženklai yra visiškos priešingybės ir jų bendravimas pradžioje gali būti įdomus ir daug išmokantis, tačiau laikui bėgant partneriai ims pyktis vis smarkiau.

Liūtas su Šauliu
Abu ženklai mėgsta susipažinti su naujais žmonėmis, turi laisvės ir nuotykių poreikį. Tiek šaulys, tiek liūtas nuolat stengiasi save pradžiuginti, o į meilę žiūri kaip į žaidimą. Abu ženklai seksualiai itin aktyvūs – šaulys stimuliuoja ir įkvepia liūtą, o šis, savo ruožtu, priverčia šaulį būti ištikimesniu.Tobula sąjunga, kuri garantuotai baigsis santuoka.

Liūtas su Mergele
Laimingos sąjungos tikimybė tikrai didelė – liūtui darys įspūdį kritiška mergelės natūra, o pastaroji mielai didžiuosis liūto pasiekimais, humoro jausmu ir mylinčia asmenybe, tuo apsukdama galvą partneriui, kuriam labai patinka tiek antrosios pusės, tiek draugų dėmesys. Seksualinį poros gyvenimą mergelė praturtins emocijomis bei supratingumu. Liūtai labai gerbia mergelių atsargumą ir gudrumą, juos labai džiugina partnerių poreikis įsiteigti, o mergelės tą daryti moka ir mėgsta. Abu partneriai ištikimi ir linkę į santykius įdėti darbo, tad ilgalaikiai santykiai garantuoti.

Liūtas su Dvyniais
Mylinti pora, kurioje partneriai tikrai supranta vienas kitą. Liūtai labai vertina savo aistrą ir širdį, o dvyniai mėgaujasi savo protu ir mintimis. Dvyniai liūtams yra pakankamai romantiški, o jų stabilumą menkai paveikia dažnai besikeičiančios liūto nuotaikos. Liūtai tiek pasitiki savimi, kad jų neerzina dvynių poreikis flirtuoti su kitais žmonėmis, tačiau liūtai kartais gali norėti daugiau dėmesio iš savo partnerio nei šis gali suteikti. Tiesa, tai nekels problemų, kadangi šios poros santykiai labai nuotaikinti ir aktyvūs, o maži nesutarimai greitai pasimiršta. Tiek dvyniai, tiek liūtai siekia savo gyvenimą pripildyti aistra ir emocijomis. Miegamajame liūtas sutelkia visą dėmesį ir jį kartais glumina dažnai besikeičiantys dvynio norai, tačiau abu partneriai norės greitai išsikalbėti ir išsiaiškinti kylančias problemas. Tai tvirta sąjunga, kuri gali pavirsti sėkminga ir stabilia santuoka.

Liūtas su Skorpionu
Šiuos ženklus sieja abipusė seksualinė trauka, tačiau liūtui bus sunku susitaikyti su skorpiono nuotaikos svyravimais, pavydumu ir savininkiškumu. Abu ženklai labai aistringi, tačiau skorpionai užsiplieskia žymiai greičiau ir linkę ilgai konfliktuoti, tuo partu liūtai taip pat gali greitai supykti, tačiau jie stengiasi išssiaiškinti. Tai labai stiprios asmenybės, kurių tarpusavio santykiai tikrai liepsnojantys. Visiškai aišku, kad šioje sąjungoje bus mažai jaukios romantikos, tačiau ilgalaikai ir itin jausmingi santykiai tikrai įmanomi.

Liūtas su Liūtu
Šie santykiai turėtų būti tikrai puikūs, tačiau tai kartais nepasiteisina. Miegamajame liūtai mąsto tik apie save, taigi dviems egocentrikams bus sudėtinga surasti kompromisą. Kita vertus, tai labai jausmingi ir seksualūs ženklai, tad tikėtina, jog lovoje jie norės praleisti daug laiko ir po keletos nesutarimų išmoks susitarti. Partnerių seksualumas gali į antrą planą nustumti romantiką ir santykiai virs pakankamai paviršutiniškais, o tai netenkins abiejų. Sąjunga įmanoma, tačiau abiems reikės išmokti nuslopinti savo egoizmą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Liūtas su Svarstyklėmis
Abu ženklai patenkina vienas kito poreikius ir aistras. Liūtus labiau domina fizinė santykių pusė, tačiau tai svarstyklėms būna visai įdomu. Svarstyklės sunkiai priima sprendimus, tad natūralius liūto sugebėjimas dominuoti joms tik į naudą. Šie partneriai puikiai dera miegamajame – liūtas yra aistringesnis, o svarstyklės įneša daugiau romantikos ir jausmų. Svarstyklės labai taktiškos ir lengvai randa priėjimą prie bet kokių žmonių, taigi joms pavyks susitarti su egocentriškais ir greitai užsiplieskiančiais liūtais. Tai daug žadanti sąjunga.

Liūtas su Vėžiu

Paprastai ši kombinacija gera, kadangi vėžį valdantis Mėnulis atspindi liūtą valdančią Saulę. Liūto valdingumas stabilizuoja dažnai besikeičiančias vėžio nuotaikas. Dosnus, atlapaširdis ir striprus liūtas yra puikus partneris vėžiui, kuris ieško saugumo ir pastovumo, tačiau dažnai nepasitiki savimi ir savarankiškai negali susitvarkyti su savo charakteriu. Kita vertus, liūtai nuolat reikalauja dėmesio ir nori jaustis dievinami, jeigu vėžys bus linkęs nuolat lepinti savo partnerį dėmesiu, tai ši sąjunga tikrai įmanoma. Vėžiui taip pat reikėtų leisti liūtui dominuoti miegamajame, tuomet įmanoma stabili ir turininga santuoka.

Liūtas su Vandeniu
Liūtai jaučiasi nelaimingi negaudami pakankamai dėmesio iš vandenio, o pastaruosius vargina liūto poreikis valdyti situaciją. Šie žmonės skirtingai suvokia laisvę – vandeniams tai galimybė tyrinėti tą, ką siūlo gyvenimas, o liūtai vertina tik šansą patirti ekstravagantiškas ir prabangias pramogas. Vandenius domina pasaulis, o liūtus – jie patys. Seksualinis gyvenimas taip pat prastas – vandeniai nesugebės būti ištikimi ir ieškos nuotykių su į juos dvasiškai panašesniais, o tai skaudins liūtus. Kita vertus, šie ženklai smarkiai traukia vienas kitą, kadangi tai priešingybės, tad audringas pirmasis susižavėjimas turi nedidelį šansą peraugti į rimtesnius santykius.

Liūtas su Žuvimis
Tai labai skirtingi žmonės – liūtai spalvingi ir aistringi, o žuvys mažakalbės ir linkusios į misticizmą. Pradžioje ši porai vienas kitą intriguoja, tačiau jų skirtumus sunku suderinti. Labai aktyviam liūtui sunku suprasti ramias žuvis. Tiesa, yr air menkų panašumų – abu ženklai nori gauti daugiau nei patys duoda. Liūtams reikalingas aplinkinių dėmesys, o žuvys pasitenkina artimiausių žmonių ir antrosios pusės globa ir meile. Liūtams taip pat sunku neįžeisti itin jautrių žuvų, o joms supykus liūtai negali nuryti savo egocentrizmo ir atsiprašyti. Santykiai labai sudėtingi, o santuoka dažniausiai nėra sėkminga.

Taip pat skaitykite:
Poros suderinamumas su horoskopu. Avinas
Poros suderinamumas su horoskopu. Jautis
Poros suderinamumas su horoskopu. Ožiaragis
Poros suderinamumas su horoskopu. Mergelė
Poros suderinamumas su horoskopu. Dvyniai
Poros suderinamumas su horoskopu. Vėžys
Poros suderinamumas su horoskopu. Žuvys
Poros suderinamumas su horoskopu. Vandenis
Poros suderinamumas su horoskopu. Šaulys
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Svarstyklės
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Liūtas

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top