Garsios aktorės dalijasi keisčiausiais faktais apie nėštumą

Laikas.lt

Savaitgalį Lietuvos kino teatrus pasiekusioje nuotaikingoje komedijoje „Ko laukti, kai laukiesi” (angl. „What to Expect When You're Expecting“) nėščiosios vaidmenį suvaidinusi viena geidžiamiausių aktorių Cameron Diaz tvirtina sužinojusi daug naujų faktų apie gimdymą. Nors realiame gyvenime koketiška šviesiaplaukė aktorė dar nėra susilaukusi vaikų, po filmavimo ji noriai su žurnalistais dalinasi įspūdžiais apie gimdymo pozas ir mitus.

Pasak aktorės, nors televizijos ir kino žiūrovai yra įpratę matyti moteris gimdančias atsigulus ant nugaros, realybėje yra kitaip. „Iš tikrųjų gimdymui labiausiai tinka tupėjimo poza, kuomet į grindis galima atsiremti keturiomis. Tereikia atsitūpti ir leisti gravitacijos dėsniams veikti - taip bus žymiai paprasčiau. Vienintelė priežastis, kodėl moterys vis dar gimdo gulėdamos ant nugaros, yra gydytojo galimybė visiškai kontroliuoti gimdymą”.

Filme Cameron Diaz mylimąjį ir naujagimio tėvą vaidinantį Matthew Morrison taip pat nustebino tokia gimdymo poza: „Gimdymas atsitūpus - iš pradžių atrodė kvailiausias dalykas, kurį galima sugalvoti, tačiau taip yra tik dėl to, kad ekranuose esame pripratę matyti moteris gimdymo metu gulint ant nugaros”.


Šmaikščioje komedijoje apie nėštumą taip pat suvaidinusi televizijos serialo „Liežuvautoja” žvaigždė Chace Crowford negailėjo gyvenimiškų patarimų intymiomis temomis. Pasak už Atlanto labai populiaraus aktoriaus, pirmasis dalykas, kurį jis išmoko filmavimo aikštelėje - tai apsisaugojimų priemonių naudojimas. Kino juostoje Chace Crowford vaidina vyrą, kuris neplanuotai tampa tėčiu.

Be jau minėtų garsenybių šioje romantiškoje komedinėje kino juostoje taip pat pasirodys žavinga Elizabeth Banks, Anna Kendric, viso pasaulio simpatijas pelniusi dainininkė Jennifer Lopez, seksualioji Genesi Rodriguez ir kt. Romantiškame filme narpliojamos iš viso penkios nėštumo istorijos, tarp kurių - dvynukų laukimas, neplanuotas nėštumas, komplikuotas nėštumas ar artėjančios atsakomybės baimė. Filmą „Ko laukti, kai laukiesi”, kuriame sprendžiami sudėtingi nėštumo rebusai, jau galima pamatyti Lietuvos kino teatruose.

C. Diaz, kai laukiesi, kinas, ko laukti, nauji filmai, What to Expect When You are Expecting

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai