Now Reading
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Vandenis

Poros suderinamumas pagal horoskopą. Vandenis

Poros suderinamumas pagal horoskopą. Vandenis

Laikas.lt

Astrologija teigia, kad horoskopo ženklas gali lemti daugelį dalykų – poros santykių sėkmė taip pat priklauso nuo zodiako ženklo. Ar kada susimąstėte, kodėl su vienais žmonėmis jums sekasi bendrauti žymiai geriau nei su kitais? Galbūt jūsų gyvenimo kelyje pasitaikė tų, kurie erzina tiesiog savo buvimu toje pačioje patalpoje? O galbūt jūsų, atrodytų, perspektyvūs santykiai galiausiai iširo? Kaltę galite suversti savo zodiako ženklui! Siūlome įsitikinti, ar jūsų partneris jums tinka, remiantis horoskopu.

Vandenis. Sausio 21 – vasario 19

Stichija: Oras
Planeta: Uranas
Diena: šeštadienis
Devizas: „Aš žinau“
Spalva: šviesiai pilka, violetinė
Akmuo: granatas ir cirkonas

Vandenis su Avinu
Audringa sąjunga, kuri sukels daugybę iki šiol nepatirtų emocijų. Didelė tikimybė, kad avinas dominuos, o vandenis užims pasyvesnę poziciją. Vandenį valdo Uranas, tad šio ženklo žmonės sunkiai nuspėjami, tačiau tai gali žavėti aktyvų aviną. Jeigu abiems pusėms pavyks išlaikyti taktiškumą, tai šie santykiai gali klostytis tikrai sėkmingai. Vandeniai linkę į savininkiškumą, tačiau ši savybė gali žavėti aviną – jis jausis mylimas ir reikalingas. Pora iš dvasingo ir svajingo vandenio bei egoistiško ir žemiškesnio avino gali atrodyti neįprastai, tačiau santuoka gali būti ganėtinai sėkminga.

Vandenis su Jaučiu
Vandenių polinkis žaisti ir nerimtas požiūris į meilę pykdo į tai daug pastangų dedančius jaučius. Vandeniai neturi didelių seksualinių poreikių ir labiau mėgsta pokalbius, nors jaučiai tam neprieštarauja, tačiau jie dažnai jaučia sekso trūkumą. Abu ženklai užsispyrę, tačiau skirtingai: vandeniai negali pakęsti suvaržymų, o jaučiams būtinas stabilumas ir namų ramybė. Šie skirtumai kels nuolatinius nesutarimus ir erzins tiek įprastai ramų ir atsipalaidavusį vandenį, tiek ir dažniausiai linkusį ramiai išsiaškinti jautį. Šie ženklai gali būti geri draugai, tačiau artimesnių santykių perspektyva labai miglota.

Vandenis su Šauliu
Ši kombinacija gali būti labai sėkminga dėl jų panašių seksualinių poreikių – abu ženklai inovatyvūs ir aistringi. Partneriai taip pat stimuliuos vienas kitą intelektualiai. Požiūris į gyvenimą nesikerta – vandeniai mėgsta naujoves, o šauliai labai optimistiški ir aktyvūs. Abu ženklai sunkiai nuspėjami, dinamiški bei linksmi. Tiek šauliai, tiek vandeniai mėgaujasi būdami dėmesio centre. Įprastai tai įdomūs ir visiškai nepavydūs žmonės. Ilgalaikis bendravimas tikrai sėkmingas, kadangi tokia pora mėgausis aktyvia veikla drauge, bet visada supras, kad kartais partneriui reikia palikti šiek tiek erdvės.

Vandenis su Mergele
Abu ženklai yra mąstytojai ir analitikai, kurie nelinkę kliautis emocijomis, tačiau mergelės pesimistiškesnės, tuo partu vandeniai visada sugeba įžvelgti šviesiąją pusę. Seksualinis suderinamumas labai prastas ir ženklai nejaučia aistros vienas kitam. Vandeniams reikalingas nuolatinis aktyvumas, bendravimas su daugybe žmonių ir milžiniškas pažįstamų ratas, o tai labai vargina ramų laisvalaikį mėgstančias mergeles. Praktiškos ir kasdieniškai mąstančios mergelės linkusios taupyti, o vandeniai nejaučia pinigų vertės ir juos švaisto neįtikėtinu greičiu. Ženklų gyvenimo tikslai labai skirtingi – vandeniai siekia būti geriausiais, kad ir ką bedarytų, o mergelėms svarbu savo darbus tiesiog atlikti laiku. Santuoka įmanoma tik tuo atveju, jeigu šie žmonės seniai pažįstami ir yra pripratę vienas prie kito.

Vandenis su Ožiaragiu
Abu ženklai egocentriški, bet vandenis nori laisvės, o ožiaragis šioje sąjungoje turi polinkį dominuoti. Greitai ateis supratimas, kad romantiką keičia draugystė. Ožiaragiams sunku prisitaikyti prie vandenio seksualinių poreikių ir noro kartais keisti partnerius. Vandeniai labai kūrybiški ir laisvamaniški, tad jiems sunku sugyventi su praktiškais ožiaragiais. Vandeniai nori nuolat judėti, patirti, ką nors naujo ir leisti pinigus, o tai erzina mėgstančius planuoti ir laikytis savo dienotvarkės ožiaragius. Vandeniai linkę išbandyti daugybę darbų, kol ras tą, kuris jiems patinka, tad jie retai kada sugeba įnešti pastovias pajamas į šeimos biudžetą, tai veda iš kantrybės jų taupius partnerius. Tokia sąjunga nėra sėkminga, o santuoka reikalaus labai daug darbo.

Vandenis su Vėžiu
Linksmybes mėgstantis vandenis yra pernelyg nenuspėjamas jautriam vėžiui. Vėžys dažniausiai pastovesnis už vandenį, kuris nuolat stengiasi rasti naujų pramogų. Vandeniai turi milžiniška poreikį bendrauti su daugeliu žmonių ir dalintis savo gyvenimu, tuo partu vėžiai yra labai intravertiški. Skiriasi ir požiūris į estetiką – vėžiai konservatyvesni ir mėgsta klasiką, o vandeniai labiau vertina ekstravaganciją ir naujoves. Vėžiai kenčia, jeigu emocinių jų poreikių nepaisoma, o vandeniai tokių reikalavimų dažniausiai neturi. Santykiai miegamajame kurį laiką gali būti geri, tačiau aistra palaipsniui slops. Sąjungiai įmanoma tik tuo atveju, jeigu vienas iš poros smarkiai nusileis.

Vandenis su Dvyniais
Vandenius valdo Uranas ir tai šio ženklo žmones pripildo staigmenomis ir nuolatiniu kitimu, o tai puikiai tinka dvyniams. Dvyniai lengvai prisitaiko prie vandenio norų, kadangi pastarajam kartais patinka primesti savo nuomonę. Miegamajame abiems partneriams gali būti visai įdomu, vandeniams dvyniai paprastai patinka fiziškai, tačiau aistros dažnai gali trūkti. Abu ženklai turi daug draugų, mėgsta lankytis renginiuose tiek kartu, tiek atskirai ir yra visiškai nepavydūs. Neabejotina, kad šie žmonės bus puikūs draugai, o santuoka visai tikėtina ir sėkminga.

Vandenis su Liūtu
Liūtai jaučiasi nelaimingi negaudami pakankamai dėmesio iš vandenio, o pastaruosius vargina liūto poreikis valdyti situaciją. Šie žmonės skirtingai suvokia laisvę – vandeniams tai galimybė tyrinėti tą, ką siūlo gyvenimas, o liūtai vertina tik šansą patirti ekstravagantiškas ir prabangias pramogas. Vandenius domina pasaulis, o liūtus – jie patys. Seksualinis gyvenimas taip pat prastas – vandeniai nesugebės būti ištikimi ir ieškos nuotykių su į juos dvasiškai panašesniais, o tai skaudins liūtus. Kita vertus, šie ženklai smarkiai traukia vienas kitą, kadangi tai priešingybės, tad audringas pirmasis susižavėjimas turi nedidelį šansą peraugti į rimtesnius santykius.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vandenis su Skorpionu
Ši kombinacija dažniausiai nepasiteisina, nereikia itin daug laiko, kad susižavėjimas išblėstų, o partneris imtų erzinti. Seksas labai geras – skorpionai labai aistringi, o vandeniai itin kūrybiški, tačiau tai ilgai netrunka, nes vandenius atstumia skorpionų pavydumas ir savininkiškumas. Skorpionams sunku prisitaikyti prie nuolat besikeičiančių vandenio nuotaikų. Vandeniai stengiasi visur dalyvauti ir turi platų ratą draugų ir pažįstamų, mielai bendrauja su kolegomis, tad ilgainiui skorpionus ima erzinti dėmesio trūkumas. Patys skorpionai taip pat nėra namisėdos, tačiau jie daug uždaresni ir ramesni. Fantastiškas seksas gali kurį laiką išlaikyti santykius, tačiau neabejotina, kad jie ilgai netruks.

Vandenis su Svarstyklėmis
Tobula kombinacija. Šiltos, jausmingos svarstyklės mielai priima entuziastingus ir linksmus vandenius. Vandeniai labai gyvybingi ir myli gyvenimą, tačiau kartais gali būti užsispyrę, tačiau svarstyklėms tai netrukdo – iš prigimties diplomatiškos jos sugeba lengvai apraminti savo partnerį. Svarstyklės trokšta gyventi dideliu tempu, tačiau kartais baiminasi ir nėra tikros dėl savo sprendimų, o vandeniai joms tampa puikiu postūmiu. Abu ženklai labai socialūs, mėgsta bendravimą ir buvimą didelėse kompanijose. Jie turi daug draugų, tačiau nepamiršta skirti laiko sau ir savo hobiams. Žinoma, jog tam tikri asmenybės skirtumai šiek tiek erzins, tačiau šiems žmonėms bus lengva išspręsti menkus nesutarimus. Daugiausiai nesklandumų kils dėl perdėto vandenių atvirumo – tai žmonės, kurie dažnai nepagalvoja prieš kalbėdami, dažnai būna ironiški, o tokios pastabos (tebūnie nelabai rimtos) dažnai žeidžia jautresnes svarstykles. Kita vertus, vandeniai greitai supras savo klaidą ir norėdami išsaugoti mylimąjį ims keistis. Seksas netobulas, tačiau dvasinis ryšys labai stiprus ir šie santykiai lengva perauga į rimtą, neretai visą gyvenimą trunkančią sąjungą.

Vandenis su Vandeniu
Tai tobulai derantys žmonės. Jie labai kūrybingi, myli gyvenimą, tačiau jų ryšys nėra labai gilus ir rimtas. Tai racionalios, mąstančios asmenybės, kurios emocijoms neteikia pernelyg daug reikšmės. Jie noriai imsis naujų veiklų, kartu keliaus, leis laisvalaikį ir pernelyg nemąstys apie rytojų. Vandeniai nėra itin seksualūs, tad šios poros miegamajme bus gan liūdna, tačiau tai netrukdys nė vienam. Šie žmonės laimę randa kasdienybėje ir bendravime, pokalbiuose ir pasidalinime savo mintimis. Tai stabili ir tvirta sąjunga, kartais gan nuobodi, nes į priekį šią porą ves protas, bet ne širdis.

Vandenis su Žuvimis
Vandeniai sugeba sudaryti gerą pirmąjį įspūdį, tikėtina, kad taip nutiks ir jų santykiuose su žuvimis. Laikui bėgant susižavėjimas slops, kadangi žuvis ims erzinti vandenių laisvamaniškumas. Pastarieji jausis nelaimingi ir suvaržyti, kadangi žuvys nuolat reikalaus meilės įrodymų, o vandeniai to nepakenčia. Jie nesupras ir žuvų poreikio remtis į savo partner įvairiose gyvenimo situacijose. Vandeniai labai individualistiški ir jiems nepriimtinas žuvų poreikis nuolat viską daryti kartu bei priimti bendrus sprendimus. Santykių pradžia gali atrodyti daug žadanti, tačiau tai trunka neilgai.

Taip pat skaitykite:
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Avinas
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Jautis
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Ožiaragis
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Mergelė
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Dvyniai
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Šaulys
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Vėžys
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Svarstyklės
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Liūtas
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Žuvys

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top