Now Reading
Pasidaryk pats. Vizitinių kortelių dėklas

Pasidaryk pats. Vizitinių kortelių dėklas

Pasidaryk pats. Vizitinių kortelių dėklas

Laikas.lt
Parengta pagal Dismountcreative.com

Kartais namie randame užsilikusių nereikalingų medžiagų, skiaučių ar odos atraižų. Vieni jas išmeta, kiti kūrybingai panaudoja. Šį kartą kartu su Alicia DiRago pamokysime, kaip iš nedidelio odos raižinio pasidaryti išties gražų vizitinių kortelių dėklą.

Net jei ir neturite nereikalingų odos atraižų, galite tam panaudoti ir atsibodusią kuprinę ar rankinę. Be odos atraižos, jums reikės odos klijų, kuriuos galite rasti parduotuvėje ar užsisakyti internetu. Taip pat galite panaudoti ir metalines kniedes, kurias įspausite į būsimą vizitinių kortelių dėklą.

Taigi, pradedame: pirmiausia parsisiųskite iškarpą, kurią rasite čia. Uždėkite atspausdintą iškarpą ant odos ir iškirpkite. Tuomet sulenkite gautą iškarpą per pusę ir galą apkirpkite pusrutulio formą. Tuomet atlenkite mažiau nei pusę medžiagos ir su odos klijai suklijuokite šonus. Kuomet klijai sudžius, iškirpkite nedidelę juostelę, kurios ilgis būtų toks pat, kaip piniginės plotis, ir su metalinėmis kniedėmis prispauskite juostelę prie dėklo. Ir viskas. Paprastu, originalu ir naudinga.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top