Now Reading
Eko-atvirlaiškių konkursas kviečia siųsti savo darbus!

Eko-atvirlaiškių konkursas kviečia siųsti savo darbus!

Eko-atvirlaiškių konkursas kviečia siųsti savo darbus!

Laikas.lt

Trys ekologišką gyvenimo būdą populiarinantys projektai, gamtoje – Blusų festivalis, popieriuje – „Galvok žaliai“ ir televizijoje – „Žiema 100%“, skelbia atvirlaiškių konkursą ir kviečia visus menininkus iki gegužės 15 dienos siųsti savo turimas nuotraukas, iliustracijas, piešinius ar dizaino darbus.

Laimėtojų darbai bus atspausdinti ant perdirbto popieriaus atraižų su žinute „Nepjauk šakos, ant kurios sėdi“ ir išplatinti visoje Lietuvoje.

Ant kiekvieno atvirlaiškio puikuosis ir kūrėjų autorystė, taigi tai, kaip skelbia konkurso organizatoriai, – puiki proga „žaliems“ menininkams išplatinti savo darbus ir taip garsinti savo vardą.

„Šiuo konkursu siekiame skleisti ekologišką gyvenimo būdą ir sudaryti sąlygas jauniems kūrėjams būti pastebėtiems“, – sako Aivaras Žydelis, vienas iš žaliojo „Blusų festivalio“ organizatorių. „Kviečiame siųsti viską, kas jums gražu, nuo peizažų iki portretų, natiurmortų ar abstrakcijų, – juk kiekvienas ekologiškumą arba jo nebuvimą suprantame ir vaizduojame skirtingai“, – mano Aivaras ir priduria, kad svarbiausias konkurso vertinimo kriterijus bus kūrybingumas.

Atvirlaiškių dizainą sukurs ir ant perdirbto popieriaus atraižų juos atspausdins projekto „Galvok žaliai“ organizatoriai. „Šiuo konkursu norime paskatinti menininkus kreipti savo kūrybiškumą ekologijos linkme“, – sako „Galvok žaliai“ įkūrėjas Alius Levinskas.

Žalios kūrybos idėjas šis projektas skleis ne vien ekologišku popieriumi – televizijos laidos „Žiema 100%“ kūrėjai atvirlaiškiams paruošė keletą aktualių eko-patarimų, kurie bus atspausdinti kitoje atvirlaiškių pusėje.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Darbai laukiami elektroniniu paštu [email protected] iki gegužės 15 dienos.

Atvirlaiškiai bus platinami visose menui ir ekologijai neabejingose vietose, o birželio 30 d. papuoš ir „Blusų festivalio“ sodybą.

Daugiau informacijos čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top