Atšaukiami britų grupės „UB40“ koncertai Vilniuje ir Panevėžyje

Laikas.lt

Dėl britų grupės vokalisto Duncano Campbello sveikatos problemų atšaukiami „UB40“ koncertai Lietuvoje. Gegužės 18 d. grupė turėjo pasirodyti Panevėžio „Cido“ arenoje, o gegužės 19 d. – Vilniaus „Siemens“ arenoje. Pinigai, už bilietus į šiuos koncertus, žiūrovams bus pradėti grąžinti nuo gegužės 14 dienos, pirmadienio.

Dar vasario pradžioje „UB40“ vokalistas susilaužė šonkaulius ir grupė sustabdė savo gastroles. Tuomet iš vasario vidurio į gegužę buvo perkelti grupės koncertai Lietuvoje. Gegužės viduryje pirmą kartą turėję įvykti „UB40“ koncertai buvo pirmieji atnaujinto grupės turo tvarkaraštyje.

„Vakar iš grupės agentų gavome informacijos, jog grupės vokalistas vis dar nesijaučia gerai, nors svarstydami naujas grupės koncertų Lietuvoje datas buvome patikinti, kad iki gegužės vidurio Duncanas Campbellas visiškai pasveiks. Tačiau, pasak jų, lūžiai gijo ne taip, kaip buvo tikėtasi, atsirado komplikacijų. Matyt, šios grupės koncertams įvykti Lietuvoje tiesiog nėra lemta. Tiek „UB40“, tiek savo vardu labai apgailestaujame ir atsiprašome koncertų Panevėžyje ir Vilniuje laukusių grupės gerbėjų“, – sako „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Bilietus į „UB40“ koncertus Panevėžyje ir Vilniuje įsigiję žiūrovai galės juos grąžinti ir visus pinigus atgauti nuo gegužės 14 d. Bilietai, kurie buvo pirkti internetu, turi būti grąžinami internetu, adresu www.tiketa.lt. Bilietus „Tiketos“ kasose įsigiję žiūrovai, turės juos grąžinti į tą pačią kasą, kurioje juos pirko.
„Užtikriname, jog pinigus grąžinsime kiekvienam bilietą įsigijusiam žiūrovui. Dėl šios priežasties nesame numatę galutinės datos, iki kurios bus grąžinami bilietai. Bilietų grąžinimas vyks tol, kol kiekvienas pirkėjas atgaus savo pinigus“, – garantuoja J. Vėželis.

Daugiau informacijos apie bilietų grąžinimą ieškokite „Tiketos“ internetiniame puslapyje, arba kasose.

UB40

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai