Now Reading
Astrologinės gegužės mėnesio prognozės – Herojiškumas

Astrologinės gegužės mėnesio prognozės – Herojiškumas

Astrologinės gegužės mėnesio prognozės - Herojiškumas

Astrologė Daiva Markauskienė

Visiems geriausios gegužės dienos įvairiems žygiams, svarbiems darbams:

1–2 (švarintis, tvarkyti finansinius reikalus),
7–8 (ryšiams su užsieniu, kultūriniams renginiams, reprezentacijai),
11–13 (daugeliui darbų, studijoms, kūrybai, įvairioms šventėms, iškyloms),
16 (sportui, aktyviai veiklai, finansiniams reikalams),
24–25 (naujų darbų pradžiai, nekilnojamojo turto reikalams, šeimos šventėms),
30–31 (grožiui, reprezentacijai).

Avinas iš tiesų yra herojus – drąsus, ryžtingas, tikras karys, kovotojas. Daug negalvodamas jis visada pasiruošęs veikti, ginti tiesą. 

Gegužė Jums – rimtų darbų bei svarbių pažinčių mėnuo. Mėnesio pradžioje bus nemažai lakstymo, aktyvaus bendravimo, kils įdomių idėjų, tačiau pasistenkite nekonfrontuoti su partneriais, venkite kategoriškumo. Antrąją dekadą mintys taps praktiškesnės, nukryps uždarbio link, rasite būdų jam padidinti. Mėnesio pabaigoje kils kūrybiškų idėjų, tai geras metas mokytis, užmegzti naujų kontaktų. 

Jautis iš prigimties yra taikus, nelinkęs į žygius. Jo stiprybė – stabilumas, gebėjimas pasirūpinti finansais, išlaikyti gerovę. Tačiau jei kas kėsinasi į jo mylimąjį / mylimąją ar gerovę, gali tapti tikru karžygiu.

Gegužė Jums teikia nemažai galimybių ir pagundų. Jei nesileisite užvaldomi tingumo ar savanaudiškumo, tai jau būsite nemažai nuveikę. Vis dėlto mėnuo labiau tinkamas įprastiniams darbams, o ne esminiams pokyčiams. 11–13 dienomis gali kilti puikių idėjų bei iniciatyvų, susijusių su karjera.

Dvynys gali tapti superherojumi informacijos srityje. Jo ginklas – ne kalavijas, bet mobilusis telefonas. Informuotumas, kontaktų gausa – tai jo jėga.

Gegužė Jums – nelengvas mėnuo, reikalaujantis peržvelgti ir (jei reikia) grąžinti praeities skolas. Pirmąją mėnesio pusę derėtų bent kiek apriboti įprastą gausų bendravimą, daugiau pabūti vienatvėje, įsiklausyti į save. Ypač venkite apkalbų, intrigų. Antroji mėnesio pusė kiek kitokia – tapsite labiau pastebimi, tačiau pasieks ne vien malonios naujienos. Koks bus šis laikotarpis, labai priklausys nuo Jūsų kelis dešimtmečius sukauptos karmos.

Vėžys apie herojiškus žygius pasvajoja sėdėdamas minkštame fotelyje namuose. Tačiau jis gali tapti narsiu kariu, jei paliečiama jo šeima, gimtieji namai, giminė. Tiesa, jis kovos daugiau psichologiniais būdais.

Jums lengvesnė pirmoji mėnesio pusė. Šiuo metu ir problemos, ir galimybės labai priklausys nuo draugų. Mėnesio antrąją pusę apribokite bendravimą, daugiau įsiklausykite į save, tikruosius, giluminius poreikius. Pasaugokite užnugarį.

Liūtui labai tinka herojaus vaidmuo. Jam išties visas gyvenimas yra teatras, kur būtent jis yra ant balto žirgo su kalaviju prie šono. Į eilinius pėstininkus Liūtas tikrai neis, tačiau kiekvienam parodys, kaip reikia ginti savo garbę.

Gegužė Jums – nelengvas metas. Daug dėmesio ir energijos reikalaus karjera. Siekiant savo tikslo, būtina laikytis etikos taisyklių, nes pagundų spjauti į ją irgi bus nemažai. Jus saugos įgimtas garbės jausmas. Mėnesio antrąją pusę gali tekti peržiūrėti draugų sąrašą, jį koreguoti.

Mergelė nelinkusi veržtis į herojus. Jos stiprybė – kruopštus, kasdienis darbas, o ne įspūdingi žygiai. Tačiau ji gerbia nusipelniusias asmenybes, autoritetus, iš jų mokosi.

Mergelėms aktyvus ir darbingas mėnesio vidurys: Jūsų pastangos bus įvertintos, gali kilti sėkmingai besiklostančių iniciatyvų, susijusių su sveikatos apsauga. Antrąją mėnesio pusę teks pamąstyti apie karjerą, nebaigtus darbus.

Svarstyklių žygiai vyksta ne kovos lauke, o madų salone. Superherojėmis jos tampa ant podiumo ir oponentus priverčia sudėti ginklus pasitelkusios į pagalbą savo diplomatiją ir žavesį.

Mėnesio pradžioje galite sulaukti akibrokšto iš partnerio. Pasitelkite savo santūrumą, nepasiduokite provokacijoms bei dramatizmui. Per mokėjimą bendrauti, simpatiškumą, kultūringumą galite neblogai reprezentuoti save, ypač antrąją mėnesio pusę. Tai palankus metas kultūriniams renginiams, studijoms.
Skorpionas, rodos, nieko nebijo, net mirties. Drąsus, paslaptingas, seksualus, su savo magiška jėga jis puikiai tinka superherojaus vaidmeniui. Atlikęs žygdarbį, jis dingsta tamsoje kaip tikras slaptasis agentas, nulydėtas susižavėjusių gerbėjų atodūsių.

Pirmąją mėnesio pusę daug kas priklausys nuo partnerio. 5–6 dienomis sutramdykite aistras – šiuo metu jos kels pavojų sveikatai ar net gyvybei, ves į nuopuolį. Antrąją mėnesio pusę gali iškilti kreditų ar bendro kapitalo klausimų, senų problemų, tačiau dabar – ne laikas rizikuoti.

Šaulys
– tikras superherojus, pakilus, žavus ir besišypsantis, nuolat pasirengęs gelbėti pasaulį, turintis neišsenkančio humoro atsargas.

Pirmąją mėnesio pusę užgrius daugybė darbų arba sveikatos problemų. Pasistenkite atlikti tai, kas priklauso, bei pasirūpinti sveikata – tam neblogas mėnesio vidurys. Antrąją mėnesio pusę daug kas priklausys nuo santykių su partneriais, praeityje priimtų sprendimų. Teks peržiūrėti kai kurias sutartis, grąžinti skolas partneriams.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ožiaragis yra ilgųjų distancijų herojus, besiorientuojantis ne į atsitiktinę sėkmę, o į griežtą discipliną bei strategiją. Tai maratonininkas – ne sprinteris, jo žavesys ir jėga tik stiprėja bėgant metams.

Gegužę reikėtų rasti laiko poilsiui, tegul ir nelabai maloniomis aplinkybėmis, nes „to tinkamiausio meto atostogoms“ gali ir nebūti. Atraskite laiko kūrybai, meilei, tiesiog poilsiui, sportui – tam puikus mėnesio vidurys. Pasisemkite jėgų bent jau dėl to, kad sveikata atlaikytų antrąją mėnesio pusę užgriūsiančių darbų krūvį – teks spręsti senas problemas. Tuo metu bus ypač svarbu tinkama dienotvarkė, sveika gyvensena.

Vandenis, nors ir pasižymi ekscentrišku charakteriu, nepretenduoja į išskirtinius vaidmenis. Jam svarbiau komandos dvasia, bendrumas. Tačiau jis taps herojumi, kovotoju už laisvę, jei bus pažeidžiamos kieno nors teisės.

Pirmąją mėnesio pusę vilios buvimas šeimoje – ji teiks prieglobstį, nusiraminimą, saugumo jausmą, tačiau svarbu neapsnūsti, nepaskęsti buitiniuose rūpesčiuose, o panaudoti šį laikotarpį gilinantis į save, stiprinant tikrus, giluminius ryšius su šeima. Antroji mėnesio pusė iškels praeities meilės istorijas, būtinybę peržiūrėti dabartinius meilės santykius ar ryšius su vaikais, atgaivinti kūrybą.

Žuvys yra linkusios pasilikti šešėlyje, veikti netiesiogiai. Joms nepatinka viešas demonstravimas – tegul ir gerųjų savybių. Superherojėmis jos gali tapti per begalinį pasiaukojimą, besiribojantį su šventumu.

Gegužės mėnesį svarbūs bus bendravimas bei mokymasis. Svarbu atsirinkti, kas Jūsų aplinkoje teikia galimybių augti bei tobulėti, o kas tik naudojasi Jumis. Pastaruoju metu stiprų palaikymą gaunate iš partnerio. Ypač perspektyvus bendradarbiavimo iniciatyvoms mėnesio vidurys. O mėnesio pabaigoje daugiau dėmesio pareikalaus senos šeiminės problemos, nekilnojamojo turto klausimai. 

„Kviečiu mokytis pažinti save „Gyvosios astrologijos“ kursuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje.

I kursas „Gimimo horoskopo analizė“
II kursas „Prognozavimo pradmenys, suderinamumas“
Vilniuje ir Kaune kursai vyks kartą per savaitę: Kaune trečiadieniais, Vilniuje savaitgaliais. Iš viso 10 mokymų po 4 valandas. Klaipėdoje kursai vyks kartą per mėnesį, savaitgaliais, – 5 pamokos po 8 valandas.
Būtina išankstinė registracija adresu [email protected]. Kursus veda Daiva Makauskienė. Išsamesnė informacija www.dharma.lt, tel. 8 612 96 007.

 


Šis straipsnis publikuotas gegužės mėnesio „Laikas.lt“ žurnale tema SUPERHEROJAI, kurį galite rasti Vilniaus, Kauno ir Šiaulių viešose vietose arba čia. Kiti numerio straipsniai:

Superherojai pagal iškvietimą
Visur ir viską spėjantis herojus Laurynas
Metus trunkantis nuotykis Afrikoje
Fotografės D. Pinzon modeliai – meksikiečiai imigrantai
Komiksas – Eplmenas gelbsti hipsterius
Pavaišink superherojų arbata
„Laikas.lt“ viršelio užkulisiai arba Supermenas fotostudijoje OKTO
P. Židžiūnas – kaip tavo savo gyvenimo superherojumi?
Filmai apie superherojus: nuo Betmen’o iki Robocop’o
Pavasariškas Kauno gatvių podiumas
Debesų sklaidymas, prikėlimas iš mirusiųjų ir kitos jogų galios
„Downhill“ – intensyvus dviračių sportas
Masažas. Atsakymai į kylančius klausimus
Talentų bankas. „Dizaino savaitgalis“ – loftų gyventojams ir svečiams

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top