Now Reading
Mada pagal zodiako ženklą

Mada pagal zodiako ženklą

Mada pagal zodiako ženklą

Laikas.lt

Nuotraukos: style.com.

Daugelis žmonių domisi astrologija, ar bent kasdien paskaito horoskopą ir nustemba, kiek panašumų atranda. Orui šylant ir galvos skausmui dėl drabužių vasarai pirkimo kylant, siūlome pažvelgti, kokie dizainerių kurti drabužiai jums tinka. Jeigu netikite zodiako ženklų galia, tai tiesiog pasinaudokite šiomis įžvalgomis, kaip inspiracija.

Avinas. Kovo 21 – balandžio 20
Ugnies ženklo atostovams turėtų patikti seksualūs raudonos ar geltonos atsplavių drabužiai. Avinai linkę vertinti klasiką ir prabangą, tad daug besiplaikstančios medžiagos, siluetas pabrėžiantis kūno formas, tačiau neatrodantis nei pigiai, nei vulgariai yra būtinas.

Mados namai: Valentino

Jautis. Balandžio 21 – gegužės 22
Žemiškieji jaučiai mėgsta pasivaikščiojimus gamtoje, neiššaukiantį ir paprastą stilių, natūralias gamtos spalvas. Jaučiai mėgsta gėlių raštus, tačiau nepernelyg margus, yra romatiški, tad pirmenybę teikia lengviems audiniams, o patogumo siekimas skatina ieškoti malonių ir švelnių medžiagų.

Mados namai: Dolce & Gabanna

Dvyniai. Gegužės 23 – birželio 21
Dvyniai labai greitai pasigauna naujoves, tad šio ženklo žmonės linkę paisyti kintančios mados diktuojamų tendencijų. Jie ganėtinai vaikiški ir lengvabūdiški, tad šio ženklo moterims patinka saldūs žalsvi, rausvi, oranžiniai atspalviai, gėlių raštai. Jos dažnai renkasi mergaitiškus siluetus, pūstus sijonus, rauktas rankoves.

Mados namai: Miu Miu

Vėžys. Birželio 22 – liepos 22
Vėžiai motiniški ir ramūs, labai romantiški, tad jiems patinka lengvi audiniai, paprastas kirpimas, kuris nevaržytų judesių ir pernelyg neatkreiptų dėmesio. Šio ženklo žmonės mėgsta šviesius atspalvius ir klasiką.

Mados namai: Calvin Klein

Liūtas. Liepos 23 – rugpjūčio 23
Liūtų stilius dažnai panašus į avinų – jie taip pat mėgsta raudonos bei auksinės atspalvius ir prabangą, tačiau liūtams patinka klasika, kuri asocijuojasi su aukšta socialine padėtimi. Jiems patinka būti dėmesio centre, tad savo aprangoje jie nevengia naudoti gyvūnų raštų ar masyvių juvelyrikos dirbinių.

Mados namai: Gucci

Mergelė. Rugpjūčio 24 – rugsėjo 23
Švelnios ir romantiškos mergelės mėgsta laiko patikrintą klasiką, jos praktiškos ir taupios, tad bus linkusios investuoti į daiktą, kuris tarnaus ilgą laiką. Joms patinka drabužiai, kurie nėra pavaldūs mados tendencijoms.

Mados namai: Chanel

Svarstyklės. Rugsėjo 24 – spalio 23
Labai kardinalus ženklas, mėgsta įmantrų sitlių – šio ženklo žmonės gali derinti sportinį stilių su šilko audiniais, šiuolaikinius drabužius su etnografine juvelyrika. Svarstyklės gan brandus ženklas, tad, ka ir kaip mėgtų derinti skirtingus dalykus, niekada neperlenkia lazdos.

Mados namai: Alexander Wang

Skorpionas. Spalio 24 – lapkričio 22
Skorpiono ženklo žmonės dievina prabangą ir subtilų seksualumą, savo aprangoje jiems patinka žaisti gyvūnų raštais, subtiliai apnuoginti pečius ar nugarą. Skorpiono ženklo moterys tvirto charakterio, tačiau širdyje jos romantiškos, tad mielai renkasi lengvai krintančius audinius.

Mados namai: Roberto Cavalli

Šaulys. Lapkričio 23 – gruodžio 22
Šauliai labai savimi pasitiki ir turi smarkiai išreikštą seksualumą. Kita vertus, jie ganėtinai nutolę nuo materialaus pasaulio, tad mados tendencijos jiems menkai rūpi. Tai individualistiškos asmenybės, kurios žino, ko nori.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Mados namai: Christian Dior

Ožiaragis. Gruodžio 23 – sausio 20
Ožiaragiai įtemptai siekia savo tikslų, jie labai atsakingi ir santūrūs, moka elgtis su pinigais. Šio ženklo žmonės taip pat gan melancholiški, tad mėgsta tamsių spalvų drabužius. Jie koncentruojasi į savo veiklą ir nenori būti blaškomi, taigi renkasi neutralaus stiliaus drabužius, prisitaiko prie minios.

Mados namai: Jason Wu

Vandenis. Sausio 21 – vasario 19
Vandeniai yra bene ekscentriškiausi iš visų zodiako ženklų – jie noriai išbando naujas mados tendencijas, derina solidžius švarkus su plėšytais džinsais, paprastus marškinėlius su aukštakulniais. Šio ženklo moterys labai aktyvios, tačiau joms nerūpi varžantys ar nepatogūs drabužiai – jeigu jie atitinka vandenio grožio suvokimą, tai jos jaučiasi puikiai.

Mados namai: Balmain

Žuvys. Vasario 20 – kovo 20
Žuvys labai moteriškos, kuklios, jų pasitikėjimas savimi dažnai svyruoja. Tai šeimos ir namų moterys, kurios vertina klasiką, ramius, dažniausiai vandens atspalvių tonus, tačiau jos siekia įtikti savo vyrams, tad kartais gali apsirengti kiek labiau prigludusį ar atviresnį drabužį.

Mados namai: Celine

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top