Now Reading
Poros suderinamumas pagal horoskopą. Vėžys

Poros suderinamumas pagal horoskopą. Vėžys

Poros suderinamumas pagal horoskopą. Vėžys

Laikas.lt

Astrologija teigia, kad horoskopo ženklas gali lemti daugelį dalykų – poros santykių sėkmė taip pat priklauso nuo zodiako ženklo. Ar kada susimąstėte, kodėl su vienais žmonėmis jums sekasi bendrauti žymiai geriau nei su kitais? Galbūt jūsų gyvenimo kelyje pasitaikė tų, kurie erzina tiesiog savo buvimu toje pačioje patalpoje? O galbūt jūsų, atrodytų, perspektyvūs santykiai galiausiai iširo? Kaltę galite suversti savo zodiako ženklui! Siūlome įsitikinti, ar jūsų partneris jums tinka, remiantis horoskopu.

Vėžys. Birželio 22 – liepos 22

Stichija: Vanduo
Planeta: Mėnulis
Diena: pirmadienis
Devizas: „Aš jaučiu“
Spalva: sidabrinė, žalia, oranžinė
Akmuo: mėnulio akmuo, smaragdas, chrizoberilo rūšis vadinama „katės akimi” ir perlai

Vėžys su Avinu
Pakankamai problematiška kombinacija. Vienintelis šią porą vienijantis dalykas yra seksualinis potraukis, tačiau palaipsniui dėl temperamento skirtumų jis išnyksta. Avinas puola nepasižiūrėjęs, tuo tarpu vėžys yra atsargesnis. Avinas negali pakęsti suvaržymų, o vėžys mėgsta ramybę ir jaukų namų židinį. Asmeniniai skirtumai įžiebia konfliktus dėl menkiausių smulkmenų. Astrologinė prognozė primena audringą jūrą, kurios bangos tikrai sudaužytų santuokos laivą.

Vėžys su Jaučiu
Įprastai ši kombinacija gera. Abiems ženklams reikalingas pastovumo jausmas, abu yra mylintys bei aistringi, žavisi savo partneriu. Vėžys į šią sąjungą įneša jausmingumo bei vaizduotės. Jautis puikiai jaučia vėžio emocijas ir sugeba jį nuraminti konfliktui dar neprasidėjus. Jaučiai labai rūpestingi. Vėžiai itin atsakingi. Laikui bėgant tokia sąjunga tik stiprėtų, o partneriai neabejotinai papildytų vienas kitą. Kita vertus, abu ženklai labiau linkę imti nei duoti, tačiau išsprendus šią problemą santuoka gali būti labai tvirta.

Vėžys su Dvyniais
Dvynių aktyvus būdas intriguoja vėžį, tačiau pastarasis bus nelaimingas negalėdamas surasti stabilumo. Vėžio pasitikėjimas savimi smarkiai mažės, kai jam nepavyks palaikyti dialogo su nuomonę greitai keičiančiais dvyniais. Dvyniai mėgsta malonumus ir daug dėmesio skiria seksui, o tai nėra tiek svarbu ramesniems vėžiams. Vėžiai yra namisėdos, kurie mielai atsiriboja nuo pasaulio savo namų erdvėje, o dvyniams reikalingas bendravimas su aplinkiniais žmonėmis, ilgą laiką praleidę namuose jie jaučiasi įkalinti. Tai kels nuolatinius barnius, kol vėžiai supras, jog dvynių nulaikyti namuose neįmanoma. Sąjunga labai emocinga, tačiau nieko gero nežadanti.

Vėžys su Mergele
Vėžiai reaguoja emocingai, tuo tarpu mergelės yra linkusios viską apsvarstyti, tačiau jų asmenybės puikiai dera, tad nedideli skirtumai konfliktų nekelia. Mergelės praktiški ir atsakingi žmonės, tad sudaro tokios sąjungos pagrindą. Vėžiai jausmingesni ir santykiai juos džiugina. Seksualinis šios poros suderinamumas puikus. Keisčiausia, kad didžiausia šios sąjungos problema gali tapti rūpestingumas – abu ženklai labai linkę rūpintis savo antrąja puse ir užsimiršta palikti asmeninės erdvės. Šie partneriai bus linkę labai daug kalbėtis ir kartais ilgos šnekos gali iššaukti ginčą, tačiau, nepaisant to, sąjunga sėkminga ir ilgai trunkanti.

Vėžys su Ožiaragiu
Ožiaragiams sunku skirti pakankamai dėmesio savo partneriui, o vėžio toks požiūris tikrai netenkina. Ožiaragiai turi labai daug kitų pomėgių. Abu ženklai moka elgtis su pinigais ir lengvai išvengia finansinių problemų. Ožiaragiai ištikimi ir pasiaukojantys partneriai, kurie gali neblogai sutarti, jeigu vėžys yra pakankamai pozityvus, tačiau santykiai bus nuobodoki. Kita vertus, ženklai seksualiai traukia vienas kitą – santykiai miegamajame bus idealūs, jeigu vėžiams nepabos kartais susikaustę ožiaragiai. Bendrąja prasme, santykiai labai banguojantys ir santuoka nėra itin geras sprendimas.

Vėžys su Šauliu
Jie turi skirtingus tikslus ir poreikius. Šaulys yra klajotojas ir negali nei sustoti vienoje pozicijoje, nei turi poreikį ją ilgesnį laiką išlaikyti nekintančią. Vėžiui privaloma įsitikinti savo partnerio jausmų nuoširdumu. Šaulys gyvena šiandiena, o tai erzina vėžį. Konfliktui įsižiebus šauliai jaučiasi suvaržyti ir nelaimingi. Namisėdos vėžiai jausis įskaudinti, kai nuobodžiaujantis ir seksualiai nepatenkintas šaulys ims ieškoti naujų draugų ar sekso partnerių. Išvada viena – jokių šansų nei ilgalaikei draugystei, nei santuokai.

Vėžys su Vėžiu
Šie žmonės labai panašūs, o tai ir sukelia visas bėdas ir kliudo laimei. Vėžiai kenčia nuo perdėto jautrumo, o tai tiesus kelias į emocinį nestabilumą. Abu nori lyderiauti miegamajame, todėl kritikuoja ir įžeidinėja vienas kitą tikėdamiesi laimėti. Abu tiek žodžius, tiek veiksmus priima labai tiesiogiai ir ima giliai į širdį, o vėliau kankinasi. Save mato, kaip rūpestingas ir atsidavusias asmenybes, o to pasigedę savo partneryje būna šokiruoti ir nusiminę. Net ir kasdieniai pokalbiai baigiasi praeities klaidų prikišinėjimu, o tai veda į aštrius konfliktus. Kita vertus, šie žmonės fiziškai traukia vienas kitą ir pirminis susižavėjimas gali būti labai jausmingas, tačiau santuoka reikalaus labai daug darbo ir energijos, kurią verčiau nukreipti į kitą veiklą ar kitus santykius.

Vėžys su Vandeniu
Linksmybes mėgstantis vandenis yra pernelyg nenuspėjamas jautriam vėžiui. Vėžys dažniausiai pastovesnis už vandenį, kuris nuolat stengiasi rasti naujų pramogų. Vandeniai turi milžiniška poreikį bendrauti su daugeliu žmonių ir dalintis savo gyvenimu, tuo partu vėžiai yra labai intravertiški. Skiriasi ir požiūris į estetiką – vėžiai konservatyvesni ir mėgsta klasiką, o vandeniai labiau vertina ekstravaganciją ir naujoves. Vėžiai kenčia, jeigu emocinių jų poreikių nepaisoma, o vandeniai tokių reikalavimų dažniausiai neturi. Santykiai miegamajame kurį laiką gali būti geri, tačiau aistra palaipsniui slops. Sąjungiai įmanoma tik tuo atveju, jeigu vienas iš poros smarkiai nusileis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vėžys su Žuvimis
Tai jautri ir mylinti pora, kuriai pavyks paglostyti vienas kito ego. Abu ženklai labai kūrybingi, tačiau žuvys linkusios generuoti idėjas, o vėžiams geriau sekasi jas kūrybiškai įgyvendinti, tad kartu jie gali pasiekti puikių rezultatų versle. Žuvys į vėžio gyvenimą įneša romantikos, o vėžiai padeda joms jaustis saugiai. Šiai porai puikiai sekasi miegamajame bei gyvenime – jiedu linkę vienas kitą palaikyti ir užjausti, nuoširdžiai džiaugiasi vienas kito laimėjimais. Tikėtina, jog vėžys užims lyderio poziciją, tačiau žuvims tai visiškai netrukdo. Menki konfliktai galimi, tačiau jie trumpalaikiai ir greitai pamirštami. Idealūs santykiai, kurie atneš daug pasitenkinimo abiems pusėms.

Vėžys su Liūtu
Paprastai ši kombinacija gera, kadangi vėžį valdantis Mėnulis atspindi liūtą valdančią Saulę. Liūto valdingumas stabilizuoja dažnai besikeičiančias vėžio nuotaikas. Dosnus, atlapaširdis ir striprus liūtas yra puikus partneris vėžiui, kuris ieško saugumo ir pastovumo, tačiau dažnai nepasitiki savimi ir savarankiškai negali susitvarkyti su savo charakteriu. Kita vertus, liūtai nuolat reikalauja dėmesio ir nori jaustis dievinami, jeigu vėžys bus linkęs nuolat lepinti savo partnerį dėmesiu, tai ši sąjunga tikrai įmanoma. Vėžiui taip pat reikėtų leisti liūtui dominuoti miegamajame, tuomet įmanoma stabili ir turininga santuoka.

Vėžys su Svarstyklėmis
Šios poros poreikiai smarkiai skiriasi – vėžiams reikia stipraus emocinio ryšio ir meilės, o svarstyklės oš santykių tikisi intelektualinio pasitenkinimo. Svarstyklėms sunku prisitaikyti prie besikeičiančių dvynių nuotaikų, tačiau jos nelinkusios aiškintis santykių ir veltis į konfliktus, tad tiesiog kaupia pyktį viduje. Vėžiai sunkiai priima kartais prasiveržiančią svarstyklių kritiką ir šioje poroje nuolat jaučiasi įsitempę ir nelaimingi. Vėžiai įneš naujų potyrių į poros miegamąjį, tačiau jiems reikės labai pasistengti norint ilgesniam laikui sudominti svarstykles. Vėžius glumins svarstyklių polinkis į ekstravenganciją, tačiau jeigu jiems pavyks su tuo susitaikyti, tai sąjunga gali būti sėkminga. Kita vertus, santuoka teikia mažai vilčių.

Vėžys su Skorpionu
Valdingas skorpionas yra gera partija ramiam ir savimi nepasitikinčiam vėžiui. Skorpiono polinkis dominuoti yra tai, ko įprastai ieško vėžiai. Pastarieji gan savininkiški, tačiau skorpionui tai nėra problema – jie mėgsta, kuomet jų pavydima. Vėžius džiugina skorpionų jėga ir drąsa, o pastariesiems laimę teikia vėžių romantiškumas ir jausmingumas. Sekse vėžiai jautresni, o skorpionai aistringesni, tad santykiai miegamajame yra malonūs ir harmoningi. Vėžiai labai linkę patenkinti savo partnerį, o tai iš principo žavi skorpionus. Abu partneriai gan pavydūs, tačiau tai nekels problemų, kadangi šio ženklo atstovai labai ištikimi. Laikui bėgant meilė tik stiprės, tad ši sąjunga labai sėkminga, o santuoka tobula. 

Taip pat skaitykite:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top