Individualūs kosmetologės-vizažistės patarimai. Kaip gražiai pasidažyti lūpas

Laikas.lt

Pristatome GATINEAU grožio salono kosmetologę-vizažistę Norą Vanagaitytę, kuri mūsų skaitytojams patars, kaip prižiūrėti veido odą, kokia kosmetika geriausiai tinka etc.

Mano lūpų kontūras labai nelygus, jos asimetriškos, dėlto visada rinkdavausi lūpų blizgesį, tačiau jis atsibodo. Kaip gražiai pasidažyti lūpas lūpdažiu?

Danguolė

Sveiki, lūpų asimetriją optiškai galima sumažinti lūpų pieštuku, be to, dažant lūpas nepriklausomai nuo spalvos – ryškiai ar šviesiai būtina naudoti pieštuką, tada lūpų kontūras neatrodys išplaukęs, o lūpos atrodys didesnės.

Lūpdažis išsilaikys ilgiau, jei prieš dažydama lūpas jas nusausinsite servetėle ir uždėsite šiek tiek sausos pudros. Lūpdažį tepkite kelis kartus, kiekvieną kartą nusausinkite servetėle. Lūpų kontūro nelygumą galima ištaisyti mikropigmentacijos būdu. Tai panašu į permanentinį makiažą, tačiau pigmentas nėra taip giliai įvedamas į paodinį sluoksnį, todėl nesutrikdoma odos regeneracija.


Klausimus siųskite [email protected]. Jei klausimas susijęs su Jūsų išvaizda, ar norite patarimų dėl makiažo, būtinai atsiųskite spalvotą savo nuotrauką.

antakiai, antakių dažymas, GATINEAU, grožio konsultantė, Grožio salonas, kosmetologė, kosmetologės konsultacijos, Nora Vanagaitytė, Sigita, visažistės konsultacijos

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai