Now Reading
Pasaulinio garso dizaineriai rengia ir „Coca-cola“ buteliukus

Pasaulinio garso dizaineriai rengia ir „Coca-cola“ buteliukus

Pasaulinio garso dizaineriai rengia ir „Coca-cola“ buteliukus

Laikas.lt

Visiems puikiai žinomas ir daugelio mėgstamas (tačiau maždaug vienodai kritikos sulaukiantis) gėrimas Coca – cola atpažįstamas dėl savo raudonoje etiketėje vinguriuojančių baltų raidžių, tačiau jau daugiau nei šimtą metų žinomas gėrimas privalo kartais keistis. Vienas iš užtikrintų (ir daugelyje sričių panaudotų) būdų – pasikviesti garsius dizainerius atnaujinti buteliuko išvaizdą.

Pateikiame jums 5 pavyzdžių, kuriuos sukūrė garsiausių mados namų kūrybos direktoriai.

1. Jean Paul Gaultier arba Madonnos liemenėlė ant buteliuko

Naujausią Coca – cola dizainą pristatė prancūzas Jean Paul Gaultier, kurį labiausiai išgarsino Madonnai sukurta kūginė liemenėlė bei marinistiniai mėlyni ir balti dryžiai naudoti aukštosios mados suknelėms. Jis taip pat vienas iš pirmųjų ant podiumo pristatė sijonus vyrams, o Prancūzijos spauda jį vadina enfant terrible, kas tiesiogiai išvertus reikštų: siaubingas vaikas – taip vadinami mėgstantys šokiruoti ir nepaisantys visuomenės normų žmonės.

2. Karl Lagerfeld arba kaip numesti 42 kg

Chanel, Fendi ir savo vardo mados namų kūrybos direktorius, bene garsiausias pasaulyje dizaineris, Karl Lagerfeld sukūrė dizainą Coca – cola Light buteliukui. Natūralus sprendimas, kadangi, be visų nuopelnų, mados kaizeris žinomas ir dėl savo itin griežtis dietos, kurios laikydamsis vyras per metus numetė 42 kg. 

3. Nathalie Rykiel arba sekimas mamos pėdomis

Nathalie Rykiel žinoma dėl savo mamos Sonia Rykiel, prancūzės, kuri mados renginius nušviečia privelta ryžų plaukų šukuosena. Kalbant apie drabužius, tai Sonia Rykiel kūrybos ženklas juodos, geltonos, oranžinės bei rausvos spalvos derinys, kuris, žinoma, atsispindėjo ir jos dukros kurtame buteliuke.

4. Roberto Cavalli arba seksualiausias buteliukas pasaulyje

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Italas Roberto Cavalli labai mėgstamas ir Lietuvoje – daugelis mūsų scenos žvaigždžių mielai renkasi jo kurtas lengvai plevenančias ir moteriškas formas dailiai pabrėžiančias sukneles. Šis vyras išpopuliarino, seniau su vulgarumu sietą, leopardo raštą, perkeldamas jį ant subtiliu seksualumu spinduliuojančių suknelių… ir Coca – colos buteliuko.

5. Manolo Blahnik arba meilė batams

Ispanas yra žymus dėl jo kurtų batelių, kuriuos mielai avi Holivudo garsenybės, nuolat primenančios apie savo neblėstančią ir amžiną meilę tiek Manolo kurtiems batams, tiek ir jam pačiam. Daugelį jo kurtų modelių buvo galima pamatyti seriale bei filmuose Seksas ir Miestas, o taip pat ir ant Juozo Statkevičiaus kolekciją prieš kelis metus pristačiusių modelių kojų. Taip, ką gi daugiau jis galėjo patalpinti ant gaiviojo gėrimo buteliuko, jei ne batelius. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top