Now Reading
Nauja verslo niša Lietuvoje – sraigtasparnių „tiuningas“

Nauja verslo niša Lietuvoje – sraigtasparnių „tiuningas“

Nauja verslo niša Lietuvoje – sraigtasparnių „tiuningas“

Laikas.lt

Krizės akivaizdoje išgyventi reikia visiems. Štai reklamos agentūra „Pramuštgalvis“ atrado naują nišą versle – sraigtasparnių apklijavimas lipnia plėvele.

Pasak įmonės direktoriaus Dariaus Balčiūno, ryžtis tokiam žingsniui buvo nelengva, nes sritis nauja ir pakankamai siaura. Bet taip atrodė tik pradžioje. Štai dabar užsakymų sraigtasparnių apipavidalinimui UAB „Pramuštgalvis“ turi iki metų pabaigos. Įmonė planuoja įsigyti dar vieną angarą, kuriame galėtų dirbti ištisus metus ir apklijuoti daugiau sraigtasparnių.

„Viskas prasidėjo 2011 metų rudenį. Į mus kreipėsi privataus sraigtasparnio savininkas iš Latvijos. Su juo esame dirbę ir anksčiau – apklijuodavome automobilius. Išgirdę jo pageidavimą ir apsvarstę savo galimybes – sutikome. Štai ir rezultatas“ – sako D.Balčiūnas.

Tik iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, jog sraigtasparnių klijavimas lipnia plėvele tai tas pats, kaip ir automobilių dekoravimas. Tikrai taip nėra. Įmonė pasirašė bendradarbiavimo sutartį su tiekėjais, kurie tiekia specialią plėvelę, kuri turi būti atspari dideliems atmosferos pokyčiams ir temperatūrų svyravimams. Taip pat naudojami specialūs dažai spaudai ant plėvelės. O norint apklijuoti sraigtasparnį reikia ne tik turėti daug patirties, bet ir žinoti klijavimo technologiją.

„Džiaugiuosi mūsų kolektyvų, kuris ryžosi šiam iššūkiui. Žinoma, kolektyvas patyręs, bet sraigtasparnių „tiuningas“ – tai darbas, reikalaujantis daug kantrybės ir žinių.“ – pasakoja D.Balčiūnas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kviečiame šiauliečius apžiūrėti ir įvertinti mūsų darbą. Šis sraigtasparnis prie „Pramuštgalvio“ ofiso bus eksponuojamas iki balandžio vidurio. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top