Now Reading
Seriale „Mad Men“ – 7 deš. madų katalogas (Foto)

Seriale „Mad Men“ – 7 deš. madų katalogas (Foto)

Seriale „Mad Men“ – 7 deš. madų katalogas (Foto)

Laikas.lt
Nuotr. Dailymail.co.uk

Praėjusią savaitę pristatyta be galo laukta serialo „Mad Men“ penktojo sezono dviguba serija. Prie ekranų gausybę žiūrovų retro stiliumi kaustę reklamos vilkų epizodai sugrįžo su nauju dešimtmečiu ir jo madomis.

Sekretorės Megan, paskutinėse 4 sezono serijose tapusios Dono Draperio žmona, konservatyviame įvaizdyje – nuo šukuosenos iki vilkimų drabužių ilgių ir spalvų – atsirado daugiau laisvės.

Peggy Olson toliau rengiasi kaip savimi pasitikinti sėkmingos įmonės kūrybininkė. Jos personažo stilius – estetiškas, šiek tiek feministinis, pritampantis prie vyriškos biuro kompanijos, tačiau tuo pačiu išsiskiriantis iš minios, kaip ir pridera jos pareigoms. 

Go-go šokėjų, taip populiarių vėlgi 7 deš. viduryje, ryškiai juodu pieštuku apvestos akys su dirbtinėmis blakstienomis naujame sezone atiteko patraukliajai Vampy.

„Mad Men“ kūrėjai nepamiršo, kad 7 deš. viduryje, kuomet vyksta naujų serijų veiksmas, mados mylėtojus sužavėjo Pieto Mondriano darbų įkvėptos Yves Saint Laurento suknelės. Beje, aktorių moterų šukuosenos ir makiažas puikiai atspindi, kaip Amerikoje 7 deš. vidurys skyrėsi nuo jo pradžios. Puikiai perteikta tam metui būdinga „Pusryčiai pas Tiffany“ stilistika, pavyzdžiui, Trudy Campbell šukuosena naujame epizode.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Atnaujintame reklamos biure, kaip ir pridera tam laikotarpiui – vyrauja minimalizmas, šiltos apelsino ar šviežio kraujo spalvos. Nuo mados neatsilieka ir vyrai, Pete’as Campbellas į savo boso Dono Draperio keturiasdešimtą gimtadienį ateina pasipuošęs languotu kostiumu ir raudonu kaklaraiščiu.

Daugiau penktajame „Mad Men“ sezone.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top