Now Reading
Išrinktos konkurso „Seserų pasikeitimo akcija su MOSAIC“ nugalėtojos

Išrinktos konkurso „Seserų pasikeitimo akcija su MOSAIC“ nugalėtojos

Išrinktos konkurso „Seserų pasikeitimo akcija su MOSAIC“ nugalėtojos

Laikas.lt

Baigėsi dvi savaites trukęs konkursas „Seserų pasikeitimo akcija su MOSAIC“, kurio metu sulaukėme išties daug dalyvių, iš kurių išsirinkti dvi seseris buvo išties sunku.

„Femina Bona“ plaukų stilistė ir įvaizdžio konsultantė Džiuljeta Petrulienė kruopščiai peržiūrėjo visas anketas ir nusprendė, kurioms seserims atiteks didysis prizas – naujos šukuosenos, makiažas ir nuostabi fotografės Kristinos Sabaliauskaitės fotosesija, kurios metu seserys vilkės konkurso pagrindinių rėmėjų MOSAIC drabužius.

Kaip pasakojo Džiuljeta, ji, peržiūrėjusi visas dalyves, pradžioje rinkosi iš trijų seserų porų (Vilmos ir Benetos, Danguolės ir Astos, Mildos bei Žanetos). Tačiau labiausiai motyvuotas laiškas, pasak Džiuljetos, buvo Vilmos ir Benetos.

„Gražu, kad sesės rūpinasi viena kita. Įdomu, kodėl iki šiol viena jų dar nerado savo svajonių princo, juk tikrai abi sesės jų vertos. Gal po šio pasikeitimo akcijos princas pasirodys ir mūsų misija bus didesnė nei tik smagi atrakcija? Noriu tikėti gerų darbų bei meilės artimui galia“, – teigė būsimos pasikeitimų akcijos stilistė Džiuljeta.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Susisiekę su nugalėtojomis, seseris išties nudžiuginome. Nors abi dirba viename Kaune knygyne ir yra vienintelės jo darbuotojos, sugebėjo suderinti laisvą šeštadienį, kurio metu ir vyks pasikeitimo akcija. O taip skubame dėlto, kad norime spėti šios pasikeitimų akcijos rezultatu pasidžiaugti ir balandžio mėnesio Laikas.lt žurnale.

Tad visi su nekantrumu laukiame rezultatų, o visoms nelaimėjusioms seserims linkime neliūdėti, nes jau vien dalyvavimas šiame konkurse galbūt sustiprino Jūsų norą dažniau būti kartu ir dar labiau mylėti viena kitą.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top