Now Reading
Dieta pagal Zodiako ženklą

Dieta pagal Zodiako ženklą

Dieta pagal Zodiako ženklą

Laikas.lt

Šylant orams, plonėja drabužių sluoksnis ir ryškėja kūno linijos. Ne vienas yra priverstas pagalvoti apie dietą ar sveiką gyvenseną. Zodiako ženklas tam turi labai didelę įtaką, tad atsižvelgus į astrologinius patarimus trokštamų rezultatų pasiekti gali būti daug paprasčiau nei manote.

Taigi kaip maitintis žvaigždės pataria visiems horoskopų ženklams.

AVINAS

Avino jautriausi organai – smegenys, akys ir veido raumenys. Numesti svorio Avinui gali būti nelengvas uždavinys, vien jau dėl to, kad rezultato jis tikisi iš karto. Patariama užsibrėžti konkretų tikslą, pavyzdžiui, sportuoti, kol įlys į senus, dabar jau mažus džinsus.

Valgyti kuo daugiau: grūdų, šakniavaisių.
Vengti: aštraus maisto, raudonos mėsos.

JAUTIS

Jaučio jautriausi organai – gerklos, skydliaukė ir liežuvis. Jis mėgsta gerą maistą, ypatingai mėgautis juo atsipalaidavus, specifinėje aplinkoje. Valgyti jam pramoga. Todėl dietai dažnai trukdo valios stoka. Patariama sportuoti, skambant puikiai mėgstamai ritmingai muzikai, puikiai tiktų – aerobika, šokiai. Nepamirštant palepinti savęs laisvu vakaru, veikiant kažką įdomaus.

Valgyti kuo daugiau: vaisių salotų, kopūstų, virtų daržovių, pagardintų prieskoniais, sriubų.
Gerti kuo daugiau: arbatų ir sulčių.
Vengti – badauti.

DVYNIAI

Dvynių pečiai ir pirštai labai glaudžiai yra susiję su nervų sistema. Jie labai energingi tiek fiziškai, tiek psichiškai, tad visą tai atiduoda dietai, todėl dažnai jos metu tampa nervingi. Norint to išvengti patariama pradėti domėtis netradiciškomis ar egzotiškomis sporto rūšimis, pavyzdžiui, pilvo šokiu. Arba kasdien stengtis atlikti vis kitokius pratimus.

Valgyti kuo daugiau: truputį apvirtų daržovių, riešutų, juodos duonos.
Vengti: neapdorotų maisto produktų, grūdų, šakniavaisių, mielinių maisto produktų, rafinuoto cukraus.

VĖŽYS

Vėžio jautriausi organai – krūtinės ląsta ir krūtinkaulis. Vėžys labiausiai iš visų Zodiako ženklų myli maistą, ypač jį gaminti. Tad jam laikytis dietos yra be galo sunku. Pasisekė tiem, kuriems patinka vegetariški patiekalai ar liesas maistas. Kuriems tai svetima – patariama susidomėti vegetarizmu ir pradėti gilintis į jo gamybą, stebinant savo ir namiškių skrandžius. Sportuoti geriausia namie, nes sunku įsivaizduoti namisėdą Vėžį sporto klube. Tad vertėtų įsigyti treniruoklį.

Valgyti kuo daugiau: kviečių, avižų, ryžių, jūros dumblių, pieno produktų, natūralių produktų.
Vengti: riebaus maisto, pieno, saldainių, mielinių maisto produktų, duonos ir druskos.

LIŪTAS

Liūtas turėtų labiausiai saugoti širdį ir stuburą. Būtent dėl širdies, ne vien dėl svorio liūtui yra reikalinga dieta. Kadangi liūtas laimingiausias jaučiasi apsuptas draugų ir artimųjų, mesti svorį jam taip pat patariama kartu su kažkieno palaikymų. Pavyzdžiui, veiksminga susirasti rytinio bėgiojimo partnerį.

Valgyti kuo daugiau: citrinų, jogurto, garstyčių, kopūstų.
Vengti: aštraus maisto, raudonos mėsos.

MERGELĖ

Mergelės jautriausia virškinimo sistema, apimanti skrandį, žarnas ir pilvą. Šio Zodiako ženklo atstovai labai praktiški žmonės, dažnai besidomintys sveika gyvensena, ypač mitybą. Todėl bėdų su dieta neturėtų kilti. Dar reikėtų prisiminti ir Mergelės pareigos jausmą. Sportuoti jai taip pat sekasi lengvai, nes dažniausiai prieš tai nuosekliai išsianalizuoja pasirinktą sporto šaką ir visa galva į ją pasineria.

Valgyti kuo daugiau: liesos mėsos, pieno produktų, daržovių.
Vengti: neapdorotų maisto produktų, citrusinių vaisių.

SVARSTYKLĖ

Silpniausia vieta – inkstai ir apatinė nugaros dalis. Tai labai socialūs, pasilinksminimus mėgstantys žmonės. Tad jau aišku, kad į sporto klubą reikėtų užsirašyti bent su keliais draugais. Geriausias būdas svarstyklėms mesti svorį – susidomėti šokiais ar susirasti būrelį draugų, dažnai organizuojančių sveiko maisto vakarėlius, pietus, iškylas.

Valgyti kuo daugiau: citrinų, jogurto, garstyčių, kopūstų.
Vengti: aštraus maisto, raudonos mėsos.

SKORPIONAS

Vertėtų saugoti lytinius organus ir šlapimo pūslę. Tai labai motyvuotas ženklas, kuriam patinka konkurencija, tad lieknėti patariama kartu su kažkuo lenktynių principu. Jis mėgsta egzotišką virtuvę, aštrų maistą, eksperimentus su maistu. Taigi dieta – dar vienas eksperimentas. Geriausia svori mesti jogos pagalba.

Valgyti kuo daugiau: kviečių, ryžių, avižų, jūros dumblių, pieno produktų.
Vengti: pieno saldainių, mielinių produktų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

ŠAULYS

Silpni organai – kepenys ir dubens kaulai. Stipria valia pasižymintis ženklas, kuriam patariama rinktis griežtą dietą ir kovos menus.

Valgyti kuo daugiau: grūdų ir šakniavaisių.
Vengti: kiaulienos, žuvies, miltinių patiekalų.

OŽIARAGIS

Jautriausi – oda, kaulai, dantys. Šiam pavyduoliui ir prabangos mylėtojui puiku mesti svorį – gurmaniškos dietos, gimnastikos ar fitneso pagalba. Labai tikėtini puikūs rezultatai.

Valgyti kuo daugiau: vaisių salotų, kopūstų, virtų daržovių, pagardintų prieskoniais, sriubų.
Gerti kuo daugiau: arbatų ir sulčių.
Vengti – badauti.

VANDENIS

Jautrūs kulkšnys ir blauzdos. Labai mėgsta naujoves, kurios greitai atsibosta. Dėl to pasiryžta netikėčiausiems dalykams. Tad ir labiausiai neįkandama dieta, Vandeniui gali būti tik dar vienas iššūkis. Sportas – nuo žongliravimo iki kardų rijimo. Svarbu, kad nenuobodu ir pelno dėmesį.

Valgyti kuo daugiau: truputį apvirtų daržovių, riešutų, juodos duonos.
Vengti: neapdorotų maisto produktų, grūdų, šakniavaisių, mielinių maisto produktų, rafinuoto cukraus.

ŽUVYS

Vertėtų patausoti kojas, o ypač jų pirštus. Jos niekur neskubančios, šiaip ir nemėgstančios tempo, kasdieniškų įsipareigojimų. Tad dieta gali ne visada pavykti ir kartais būti praskaidrinama skiltele šokolado. Labiausiai tinka joga arba svarmenų kilnojimas.

Valgyti kuo daugiau: kruopų, jūros gėrybių.
Gerti kuo daugiau: daržovių sulčių.
Vengti: morkų, kopūstų, šparagų, riebios žuvies.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top