Now Reading
Seserų pasikeitimo akcija su MOSAIC. Inga ir Ieva

Seserų pasikeitimo akcija su MOSAIC. Inga ir Ieva

Seserų pasikeitimo akcija su MOSAIC. Inga ir Ieva

Laikas.lt

Pristatome „Seserų pasikeitimo akcija su MOSAIC“ dalyves Ingą ir Ievą.

„Sveiki, mes – Inga ir Ieva. Tarp mūsų penkeri metai skirtumo, juokinga, tačiau mane (vyresniąją) dažnai laikydavo netgi jaunesne už savo seserį ar bent jau bendraamžėmis. Jei išvis suprasdavo, kad mes sesės… Ar mes panašios, ar ne – labai kontraversiškų nuomonių kratinys, tačiau, kad esame skirtingos savo charakteriais – faktas! Nepaisant to hobi ir užsiėmimai panašūs – esame abi sportininkės.

Kodėl norime pasikeisti? Ne ne! Tikrai ne todėl, kad sau nepatinkame:) Tiesiog per ilgai uužsibuvome tame pačiame „popierėlyje“. O savarankiški mėginimai tikrai nuvildavo…Nė nereikia pasakoti apie sesės Ievos nuo tiesinimo nudegintus plaukus arba mano mėginimus iš blondinės tapti juodaplauke ir vėl savarankiškai grįžti į šviesią spalvą. Taigi sužinoti koks kirpimo stilius bei spalva geriausia tinka mūsų veido formai, kaip savęs nepasendinti su makiažu ir atrodyti natūraliai – labai aktualu!“

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Kaip dalyvauti pasikeitimų akcijoje?

Atsiųskite vieną ar keletą savo ir sesers nuotraukų, kuriose esate kartu, parašykite el. paštu [email protected], kodėl ir kaip norite pasikeisti. Visos dalyvių nuotraukos bus publikuojamos portale „Laikas.lt“ ir „Facebooke“.

P. S. labai džiaugtumėmės, jei siųsdamos savo aprašymus naudotumėte lietuviškus ženklus.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top